Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 10. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna'nın Bütün Uğraşları Boşa...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna’nın Bütün Uğraşları Boşa Gidiyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 9. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Hande, Nejat’a Suna’nın mektubundaki sözleriyle ilanı aşk eder ve ardından onu öper. Onları gören Suna, ikisinin arasında bir şeyler başladığını zanneder ve onları takibe alır. En sonunda dayanamayıp mektubunu Nejat’a verir ama o mektup kendi mektubu değildir. Suna’nın bütün uğraşları boşa gidiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna’nın Bütün Uğraşları Boşa Gidiyor!

Suna, Hande’nin Nejat’ı öptüğünü gördükten sonra çok üzülür. Helede Hande’nin mektupta yazdığı sözleri ezberleyip Nejat’a söylemesine. Ertesi sabah eve gider ve Nejat’ı göremez. İkisini beraber zanneden Suna, Nejat’ı gereksiz yere aramaya başlar. Hande’nin Nejat’la birlikte paylaşımını da görünce taksiye bindiği onların yanına gider. İçeri girdiğinde Berrin hanımlarla toplantıda olduğunu görür. Suna’yı gören Berrin’in gözleri parlar ve oturmasını ister.

BENİM TATLI YALANIM 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Berrin, Suna’ya kendisini kapıya kadar yolcu etmesini ister. Suna’dan ayrıldıktan sonra Rafet’i gören Berrin, onunla da bir yabancı gibi sohbet eder. Rafet onu görünce kekelemeye başlar. Hande ile Nejat evde çalışmak için bir araya gelirler. Suna, gideceğini söyler. Evden ayrılır ama onların ne yaptıklarını da merak eder. Önce camdan dikizler. Telefonu çalınca saklanmak zorunda kalır onlarda yukarıdaki odada çalışmalarına devam ederler.

Suna, onları görebilmek için merdiven dayayıp çıkacakken Hande’yle Nejat’a yakalanır. Kapıyı çaldığını duymadıklarını söyleyip anahtarını unuttuğu için geldiğini söyler. Nejat’ın yatak odasına gidip yastıkları koklarken yine Nejat’a yakalanır. İkisinin birlikte olduğunu düşündükçe içi içini yer. Kapının önünde Hande’yi gören Suna, kendi sözleriyle Nejat’a ilanı aşk ettiğini yüzüne vurur. Gerçeği Nejat’a açıklayamayacağını ima ederek Suna’nın sözlerine aldırış etmez.

Rafet, içki karışımlı limonata hazırlar dolaba koyar. Suna, Saniye ve Burcu evde buluşup dertleşmeye başlar. Saniye, Hayri’nin kendisine açılmamasına dertlenir. Burcu, Serkan’a aşık olduğunu, Suna ise Nejat’a, içtikleri limonata karışımından sarhoş olurlar. Saniye, Hayri ile kavga etmeye gider. Burcu’yla Suna’da Serkan’ın kız arkadaşının partisine. Hande, Suna’nın çantasından mektubu gizlice alır. Burcu’da bunu fark edip onun çantasından mektubu alıp Suna’ya verir.

Nejat, sarhoş olan Suna’yı kucağında eve götürürken mektubu Nejat’a verir. Suna’yı yatırdıktan sonra mektubu açan Nejat, Kayra’ya arkadaşının yazdığı aşk mektubunu bulur. Bu arada Berrin, Şevket’in evine gider. Orada Şevket’in kalbi sıkışır ve yere yığılır.

Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Kıskançlık Krizlerinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler