Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Oyuncuları Bayramda Çarkıfelek'te Yarışacak!

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Oyuncuları Bayramda Çarkıfelek’te Yarışacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Çarkıfelek bayram boyunca ünlü konukları ve süprizleri ile izleyenlere neşeli saatler yaşatacak. Kanal D’nin yeni gözde dizisi, Afili Aşk dizisinin oyuncuları bayramda Çarkıfelek’te yarışacak. Yurtdışı özel programıyla da ekranlara gelecek olan program izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Detaylar haberimizde..

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk Dizisinin Oyuncuları Çarkıfelek’te

Kanal D’nin en çok izlenen yarışma programı “Çarkıfelek”, arife günü ve Kurban Bayram’ı boyunca ünlü konukları ve sürprizleriyle her akşam izleyici karşısında olacak. Bayramın ilk günü Alişan ile eşi Buse Varol ve küçük oğulları programda yarışacak. Hatta çarkı Alişan’ın küçük oğlu çevirecek. İkinci günü Karadeniz özel programında üç Karadenizli konuk yarışacak. ÇarkıfelekbBayramın üçüncü günü ise yurt dışı özel programıyla ekranlarda olacak.

AFİLİ AŞK’IN OYUNCULARI BAYRAMIN 4. GÜNÜNDE EKRANLARDA OLACAK!

Afili Aşk’ın üç sevilen oyuncusu, Ozan Dağgez, Asena Tuğal ve Taner Rumeli ise Kurban bayramının 4. gününde Çarkıfelek’te yarışacak. Bayram boyunca yarışmacılarını hediyeye boğacak olan Çarkıfelek’te bir birinden ünlü isimlerde şarkılarıyla programa renk katacak. İşte o isimler; İsmail YK, Yılmaz Morgül, Aynur Aydın ve Emre Kaya izleyenleri coşturacak.

Afili Aşk Dizisinin Oyuncuları Bayramda Çarkıfelek'te

AFİLİ AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe ile Kerem, tekrardan barışmış gibi yapıp evlilik oyununu sürdürmeye devam ederler. Muhsin bey, rakip şirketin beğenilerinin kendi şirketinden fazla olduğunu görünce acilen çalışanları toplayıp çare aramaya başlar. Ceyda, tanıtımlarda Kerem’in ön planda olma fikrini atınca olanlar olur istemese de Ayşe’de işin içine girer. Volkan ikinin sürekli fotoğraflarını çekip paylaşır. Öyle beğeni alır ki fotoğraflar bir milyona yakın takipçileri oluşur. İkilinin takipçileri Ayker isimli blok bile oluştururlar.

Erkut askerden döner. Aile kurbanlarını keser hatta Muhsin beylere de kurban eti götürürler. Yelda, Muhsin beye kurban eti yedirmez ama Ayşe, evden getirdiği kurban etini Muhsin beye yedirir. Rıza, Muhsin beyden şirkette Erkut’a iş ister. Muhsin de kabul eder. Erkut, hangi pozisyonda çalışacağı hayalleri kurarken birden kendisini şirketin çay ocağında bulur.

İkilinin takipçileri onların öpüşmesini ister. Ayşe de Kerem’de bu fikre karşı çıkarlar ancak Muhsin bu fikri onaylar.Kerem Ayşe’nin daha önce kimseyle öpüşmediğini öğrenir. Kerem’le Ayşe, öpüşür gibi yaparken fotoğraf çektirir. Ama Kerem, son anda dayanamayıp Ayşe’yi öper.

Afili Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe’nin Matematik Hocasını Gören Kerem Şok Olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler