Ana SayfaDizilerFurkan Andıç'ın Veda Mesajı Şok Etkisi Yarattı! Her Yerde Sen Final Mi...

İlgili Postlar

Furkan Andıç’ın Veda Mesajı Şok Etkisi Yarattı! Her Yerde Sen Final Mi Yapıyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisi yaz sezonunda yayın hayatına başladı. 9. yeni bölümü ile yarın ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Furkan Andıç’ın veda mesajı hayranlarını çok şaşırttı. Saatler için paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. Andıç’ın bu paylaşımı Her Yerde Sen final mi yapıyor sorularını beraberinde getirdi.

Cuma Dizileri 2019

Her Yerde Sen Final Mi Yapıyor?

Furkan Andıç, paylaşımına ‘Hadi kalın sağlıcakla’ yazmasının ardından takipçileri tarafından iki saat içerisinden 100 binin üzerinde beğeni ve yorum aldı. Andıç, neden böyle bir paylaşım yaptı? Diziye mi veda ediyor? Yoksa Her Yerde Sen final mi yapıyor? sorularını akıllara getirdi. Dizinin fanatikleri ve Andıç’ın hayranları ‘Nereye gidiyorsun?’, ‘Sen gitme ne olur gitme’ gibi yorumlar yazdı.

İşte Furkan Andıç’ın o paylaşımı…

Her Yerde Sen Final Mi Yapıyor

HER YERDE SEN 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir’le Selin, Alara için yaptıkları yeni projenin arsasına gidip detayları konuştuktan sonra birlikte piknik yapıp gelecekten bahsederler. Artık aynı evde kalmaktan şikayetçi olmayan Selin ve Demir iyice yakınlaşmaya başlar. Evde de artık iyi geçinen ikili Demir’in hazırladığı sofraya oturup birlikte oturup yemek yerler. Selin, etleri elleriyle yemeye başlar. Demir ise çatal bıçak kullanarak özenle yemeğini yer. Bunu gören Selin ona zorla eliyle yemek yedirmeye çalışır. Selin, sokakta satılan yemekleri yiyemeyen Demir’e dışarıda yemek yedirir.

Demir, Alara ile görüşmek için evine gittiğinde, onun kendi portresini yaptığını görür ve Alara’nın kendisine olan saplantısının hastalık derecesinde olduğunu anlar. Demir, Alara’ya projeyi bir an bitirip teslim edeceklerini söyler. Ama Alara, işin çabuk bitmesini istemez. Demir, Vedat’dan Selin’in kendisini ona Merve olarak tanıttığını öğrenir. Demir, Selin’in kendisi hakkında Vedat’dan bilgi aldığını zanneder ve çok sinirlenir. Odasına girdiğinde masasının üstünde Alara’nın notunu görür. Selin, kendisini anlatmak ve özür dilemek için Demir’in odasına girdiğinde onun Alara ile telefonda konuştuğunu görür. Daha sonra masada duran Alara’nın, ‘Seni Paris’e kaçırıyorum’ yazan notu görür.

Her Yerde Sen 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin Demir’in Gitmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler