Ana SayfaÜnlülerNur Erkoç Ve Batuhan Cimilli Boşanıyor Mu?

İlgili Postlar

Nur Erkoç Ve Batuhan Cimilli Boşanıyor Mu?

Kısmetse Olur programıyla birlikte tanıdığımız  Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli boşanıyor mu ünlü çiftten gelen haberler hayranlarını meraklandırdı.

Kısmetse Olur Programında Aşık Oldular

nur batuhan bosanıyor

Bir dönemin en çok izlenen programı Kısmetse Olur programı ile ünlenen ve fazlasıyla kendilerini sevdiren çiftten üzücü bir haber geldi. Programın formatı bir zamanlar çok fazla eleştirilmesine rağmen o kadar tutuldum ki sosyla medyada çok fazla fan kitlesi oluştu ve programın birincisi olarak büyülü bir düğün yaparak evlendiler ve programın hediyelerinden evi kazandılar.

Kısmetse Olur’un Nur ve Batuhan’ı evlendi!

3 Kişilik Bir Aile Oldular

nur batuhan aselhan

3 yıldır evli olan Nur ve Batuhan çiftinin bir de Asel adında tatlı kız çocukları var. Kızlarıyla mutlu aile tablo görüntüsü veren bu çift son zamanlarda aralarının bozulması ve anlaşamamaktan ötürü biraz uzaklaşmışlardı.

 

Nur Erkoç Ve Batuhan Cimilli Boşanıyor Mu?

 

Nur Erkoç’tan kötü haber geldi ve avukatına boşanma davası talimatı vererek bu evliliği sonlandırmak istediğini belirtti şuan herhangi bir açıklama gelmeyen ikiliden önümüzde ki günlerde açıklama gelecek mi  bilemeyiz ama hayranlarını üzen bir haber olduğu kesin bu evliliğin hangi sebeple yada 3. bir kişi yüzünden bittiği kulislerde konuşulan konulardan önümüzde ki günlerde gelen bilgilerle daha net bir sonuca varılacağı kesindir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler