Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın son bölümünde; Kumru, Ömer’e hemen Fransa’da evlenmeyi teklif eder. Ondan bunu kimseye söylememesini ister. Kendisi gidip Emir’e söyler ve ondan da kimseye bahsetmemesini ister. Emir, Yıldız’a gidip onların evleneceğini söyler. Yıldız, araştırma yaptırır ve Kumru ile Çağatay’ın evleneceğinden emin olunca Çağatay’dan anlaşmalı bir şekilde boşanır. Kumru, Yıldız’ın evine gelip Çağatay’a sarılıp öper. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

2021 Pazartesi Dizileri

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Yasak Elma dizisi, yılbaşı dolayısıyla yayınına bir hafta ara verecek. Dizi 127. yeni bölümüyle 3 ocak pazartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor.

YASAK ELMA 126. BÖLÜM ÖZETİ?

Çağatay, Yıldız’la Doğan’ı otel odasında basmak için tuzak kurduğunu zanneder. Ancak, Çetin durumu önceden anlayıp Doğan’ın Çağatay’ın tuzağına düşmesini engeller. Yıldız, Çağatay ile eve döner. Ender, Feyza’nın şirket içindeki hareketlerinden onun bir şeyler karıştırdığını anlar.

Caner’den onu takip etmesini ister. Feyza’nın, Sami’yle işbirliği yaptığını anar. Ancak, bunu fırsatına dönüştürmek için anladığı durumu Doğan’a anlatmaz. Sadece, Feyza’yı işten kovar. Doğan’a da onu kovduğunu söyler. Ender, Doğan’la iş görüşmesi için yemeğe çıkar.

Caner’den restoranın kapısına magazinci getirmesini ister. Magazinciler Doğan’a, Yıldız hanımla ilişkili olup olmadığını sorar. Ender, sanki onu kurtarmak istemiş gibi Doğan’ın koluna girip onunla bilikte olduklarını açıklar. Doğan’a da onu kurtarmak için yaptığını söyler.

Kumru, Ömer’e aşık olduğunu inandırır. Ona bir an evvel evlenmek istediğini düğünle uğraşmak istemediğini kimseye söylemeden bir an evvel Fransa’da evlenmek istediğini söyler. Oda kabul eder.

Emir’i yanına çağıran Kumru, Ömer’le Fransa’da evleneceğini döndüğü zaman büyük bir yemek organize etmesini, ancak bunu kimseye söylememesini ister. Emir, Yıldız’a gidip durumu anlatır. Yıldız emin olmak için ondan gerçekten nikah günü alıp almadıklarını konsolosluktan araştırmasını ister.

Kumru ile Ömer’in, nikah günü aldığını öğrenen Yıldız, Çağatay’ı çağırıp ondan anlaşmalı bir şekilde boşanmak istediğini söyler. Oda kabul eder. Hatta Yıldız, yaptığı protokolde Halit Can’ın ortak velayetini de Çağatay’a vermeyi kabul eder. Boşanma davası görülür. Yıldız ile Çağatay, resmen boşanır.

Çağatay, eşyalarını almak için konağa gelir. O sırada kapı çalır. Kapıyı açan Yıldız, karşısında Kumru’yu görür. Kumru, içeri girip Çağatay’a sarılıp öper. Yıldız, büyük bir oyuna geldiğini anlayıp şok olur. Bunun rövanşı nasıl olacak? Yıldız, Kumru ile Çağatay’dan nasıl bir intikam alacak?

Yasak Elma 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Kumru İle Çağatay’dan Nasıl…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler