Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan İle Dündar Evleniyor!

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan İle Dündar Evleniyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Handan, Dündar’a üç çocuğu olduğunu söyleyemiyor. Ertesi gün onunla buluşunca yüzüğü bırakıp gidiyor. Onun kendisinden vazgeçemeyip kapısına gelmesini bekliyor. Ama olmayınca onunla evlenmeyi kabul ediyor. Handan, çocuklarına yalan söyleyip Dündar’la evlenmeye gidiyor. Handan ile Dündar, evleniyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Handan İle Dündar Evleniyor!

Annemizi Saklarken dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Handan, Dündar’ın çocuk istemediğini söylemesinden sonra ona gerçekleri anlatamıyor. Onun, kendisinin çocukları olduğunu duyunca evlenmekten vazgeçeceğini düşünüyor. Dündar’ın yüzüğünü kabul edip eve gidiyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dündar, o günün sabahı ablasını ve çocukları Fransa’ya tatile gönderiyor. Füsun, Dündar’ın bir şeyler karıştırdığını anlıyor. Dündar ona, yakında herkese büyük bir sürpriz yapacağını söylüyor. Çocuklar, Handan’ın parmağındaki yüzüğü görüyor. Handan, onlara çakma bir yüzük olduğuna inandırıyor.

Ertesi gün Dündar Handan’ı almaya geliyor. Derya, annesini Dündar’ın arabasına binerken görüyor. Handan, Dündar’ın arabasına bindikten sonra ona gerçekleri anlatamayacağı için yüzüğü bırakıp gidiyor. O gece Dündar, sabaha kadar hiç uyumuyor. Füsun, Dündar’ın yanına gidiyor ve onun çekmecesinde yüzük buluyor.

Onun o yüzüğü kendisine alacağını düşünüp seviniyor. İş yerine gidip Dündar’ın, bir organizasyon yaptığını öğreniyor ve onun kendisine evlenme teklifi için bir sürpriz yapacağını düşünmeye başlıyor.

Handan, çocuklarını babaannelerine götürüyor. Nedret, Handan’la yalnız kalıyor ve onu yine rencide ediyor. Handan’ın tüm yolları tıkanıyor. Herkes Handan’ın çocukları olduğu için mutlu bir evlilik yapamayacağını ve çocukları olduğu için onu kimsenin istemediğini düşünüyor.

Handan, kovulduğu iş yerine gelinlik bakmaya gidiyor. Füsun onun oraya geldiğini öğrenip oraya gidiyor. Onu rezil etmek için elinden geleni yapıyor. Handan, çok rencide olunca Dündar’ın evlenme teklifini kabul etmeye karar veriyor.

Dündar, evdekilere ve şirkete hasta olduğu yalanını uyduruyor. Bu arada Füsun, kendisine Dündar’ın sürpriz evlenme teklifi edeceğini düşünüp kıyafet ayarlıyor. Handan, Kıbrıs’a gideceğini söyleyip çocuklarıyla vedalaşıyor. Ama Derya, annesini takip ediyor ve onun Dündar’ın konağına gittiğini görüyor.

Nikah memuru da gelince annesinin Dündar’la evlendiğinden emin oluyor. Onu kapıda beklerken Dündar’ın oğlu görüyor. O da onunla aynı şoku yaşıyor.

Annemizi Saklarken 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Evleneceğini Çocuklarından Gizliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler