Ana SayfaDizilerYasak Elma 29. Bölümüyle İzleyicileri Ters Düz Etti!

İlgili Postlar

Yasak Elma 29. Bölümüyle İzleyicileri Ters Düz Etti!

Fox Tv ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma dizisi yine izleyenleri ekrana kilitledi. Sevilen dizi yeni bölümünde hem güldürdü hem şaşırttı. Yasak elma 29. Bölümüyle izleyicileri ters düz etti.

Onur Tuna Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir?

Yasak Elma 29. bölümüyle izleyicileri ters düz etti!

Fox Tv ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma dizisi yine izleyenleri ekrana kilitledi. Sevilen dizi yeni bölümünde hem güldürdü hem şaşırttı. Yasak elma 29. Bölümüyle izleyicileri ters düz etti.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Ender’in, Alihan’a acı dolu hayat hikayesini anlatması izleyenleri şaşırttı. Öte yandan yılbaşı çekilişinde Zeynep’in evinde yemek kazanan Dündar’a kendi evinde yemek yapması ve bunun üstüne gelen süpriz misafirleri, izleyenleri güldürdü.

Talat Bulut Kimdir?

Zeynep ile Alihan’ı ayırmak için plan yapan Ender ve Caner, yılbaşı çekilişinde Zeynep’in evinde bir akşam yemeği çekilişine Dündar’ın ismini söylemişlerdi. Zeynep’te mecburen Dündar’ı davet etti. Dündar, hazırlanıp elinde hediyeleriyle Zeynep’in evine gitti. Şaşkınlıkla hediyelere bakan Zeynep, Dündar’a   kuru fasulye ve pilav yaptı. Deliye dönen Alihan,  Zeynep’i takip ettirerek yemek gününü öğrenip, ofisteki herkesi alıp Zeynep’in kapısına dayandı.

Zeynep, Alihan’ı ve ofis arkadaşlarını kapıda görünce şaşırdı. Alihan’la sürekli didişen Zeynep, Dündar’ın şaşkın bakışları altında davetsiz misafirlerine tepki gösterdi. Yaşanan kalabalık, Zeynep ve Alihan’ın tartışmalarından bunalan Dündar evi terk etti. Dündar’ın gitmesiyle rahatlayan Alihan’ı ve ofis arkadaşları Zeynep evden kovdu.

Ender yine yaptı yapacağını!

Halit ile Ender’in oğlu Erim yanlış arkadaşlar edinerek evden babasının arabasını almış arkadaşlarıyla gezmeye çıktığı sırada bir kadına çarpmıştı. Yıldız Halit’i terk ederek elinde valizle Kemal’in kapısına gitti. İçeride Kemal ile Zehra’yı nikah masasındadır o sırada Erim’in kaza haberi gelince nikah kıyılamaz. Durumu öğrenen Ender fırsattan istifade Erim’in velayetini almakla Halit’i tehdit eder, Alihan’da buna destek verir. Halit’ten intikam almak için Alihan avukatıyla görüşür. Ender’e geçmişinde kirli bir şey varsa velayet davasında çıkacağını söyler, acı geçmişini anlatan Ender evi terk eder. Bu duruma üzülen Alihan eve dönmesi için Caner’in evine gider,  Ender’e lütfen eve dön derken Zeynep duyar.

Şevval Sam Kimdir?

Eda Ece Kimdir?

Yasak Elma Son Bölümde Şoke Eden Olaylar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler