Ana SayfaDizilerYasak Elma 26. Bölüm 2. Frangmanı Yayınlandı Halit Darbe Üstüne Darbe...

İlgili Postlar

Yasak Elma 26. Bölüm 2. Frangmanı Yayınlandı Halit Darbe Üstüne Darbe Yiyor!

Yasak Elma dizisinin 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu bölümde halit darbe üstüne darbe yiyor. 26. bölümde Alihan ile Ender’in evlenmeleri ortalığı karıştırıyor. Halit Ender ile Alihan’ın evlendiklerini öğrendikten sonra çılgına dönüyor ve şirkette yeni hamleler yapmaya başlıyor. Halit, Alihan’a “bana açtığın savaşı kazanman imkansız” diyor. Öte yandan Halit’e bir darbede eşi Yıldız’dan geliyor. Yıldız, Halit’i Kemal ile aldatıyor.

Talat Bulut Kimdir?

Yasak Elma 26. Bölümde Halit darbe üstüne darbe yiyor!

Yasak Elma dizisinin 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu bölümde Halit darbe üstüne darbe yiyor. 26. bölümde Alihan ile Ender’in evlenmeleri ortalığı karıştırıyor. Halit Ender ile Alihan’ın evlendiklerini öğrendikten sonra çılgına dönüyor ve şirkette yeni hamleler yapmaya başlıyor. Halit, Alihan’a “bana açtığın savaşı kazanman imkansız” diyor. Öte yandan Halit’e bir darbede eşi Yıldız’dan geliyor. Yıldız, Halit’i Kemal ile aldatıyor.

Fox Tv kanalında yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma dizisinin başrollerini, Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci paylaşıyor. Zeynep, Alihan’ın evlenme telifine evet dediği anda gelen Ender, Alihan’ın nikahlı kocası olduğunu söylemişti. Yeni bölümde Ender ile Alihan’ın evlenmelerine herkes şok oluyor.

Halit’in şirketlerini bitirmek için evlenen Ender ve Alihan, şirketin genel kurul toplantısında sermaye artırımına gitmek için hamle yaparken, Zerrin’in babasından kalan hisselerini Alihan’dan alarak Halit’e devrettiğini açılıyor ve işler karışıyor. Bu hamle karşısında Ender’in planları suya düşüyor. Halit ise şirketin yeni eş başkanını açıklayınca, Ender ve Alihan ikinci bir şok daha yaşıyor Yasak Elma dizisinin 2. fragmanında Halit ve Ender büyük bir tartışma yaşıyor. Öte yandan Yıldız ise Halit’i Kemal ile aldatıyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Yasak Elma son bölümde Alihan’ın Halit’e duyduğu öfkeyi fırsata çeviren Ender, Alihan’a evlenme teklifi etti. Güçlerini birleştirerek Halit’ten intikam almak isteyen Alihan ise sevdiği kadın Zeynep’i yine yıkmak pahasına da olsa Ender’le evlenmeyi kabul etti.

Şevval Sam kimdir?

Onur Tuna Kimdir?

Eda Ece Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler