Ana SayfaDedikoduBurçin Terzioğlu'na Ayrılık Yaradı!

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu’na Ayrılık Yaradı!

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, katıldığı Netflix’in ilk Türk dizisini galasındaki muhteşem kostümü, yepyeni görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. detaylar Haberinizde..

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu ayrılığında son gelişme!

Burçin Terzioğlu Ayrılık Sonrası İmaj Değiştirdi

Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector’un Hakan: Muhafız lansmanı önceki akşam yapıldı. Galaya katılan davetliler arasında Burçin Terzioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Kolçak Köstenli, Alina Boz, Tuba Büyüküstün,Yasemin Özilhan, Hazal Kaya, Hazar Ergüçlü, Çağatay Ulusoy,Aras Bulut İynemli, Ayça Ayşin Turan, Dilan Deniz Çiçek, Pelin Akil-Anıl Altan çifti ve Tuba Büyüküstün gibi yıldız isimler vardı.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Burçin Terzioğlun’dan, Ayrıldığı Sevgilisi İlker Kaleli’ye Bir Rest Daha Geldi!

Yeni İmajı..

Bir döneme damga vuran dizi Poyraz Karayel ile başlayan beraberliklerini geçenlerde bitiren Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli  ayrılığı sevenlerini sarsmıştı. Evlenmesi beklenen ve çok sevilen oyuncu lker Kaleli ve oyuncu Burçin Terzioğlu maalesefki herşeye rağmen ayrılması magazin haberleri‘nde gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayrıldıktan sonra bile birbirilerini Instagram’dan takip etmeye devam eden ve birlikte çekilen fotoğrafları silmeyen ünlü ikiliden güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, Instagram dan İlker Kaleli’yle olan tüm fotoğrafları kaldırmıştı.

İlker Kaleli Kimdir?

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ise cesur dekolteli elbisesi ve yenilenen görüntüsüyle herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Filmin galasından resimlerini sosyal medyada paylaşan Burçin Terzioğlu’na,  ‘Ayrılık sonrası imaj değiştirdi’  yorumları da yapıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler