Ana SayfaDizilerYasak Elma 151. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Ender'le Birlikte Zeynep'i Kandırdıklarını Anlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 151. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Ender’le Birlikte Zeynep’i Kandırdıklarını Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 150. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Yıldız’ın evinde kalmaya başlıyor. İkili. bir arkadaşlarının kocası tarafından aldatıldığını öğrenip ona yardımcı oluyorlar. Yıldız ile Ender’e bir teklif daha geliyor. Ender, Caner ile Emir’in kefaretini ödemek için bu işi de kabul ediyor. Emir ile Caner’in kefaretini biri ödeyip onları çıkartıyor. Yıldız Ender’le birlikte Zeynep’i kandırdıklarını anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Ender’le Birlikte Zeynep’i Kandırdıklarını Anlıyor!

Yasak Elma 151. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Beş parasız kalan Handan, kızının kapısını çalıyor. Ender ise Yıldız’ın kapısını çalıp orada kalmaya başlıyor. Hilal, Handan’la aynı evde kalmak istemiyor. Bunu Doğan’a da söylüyor. Doğan, bir süre Handan’ın evde kalmasına ses çıkartmıyor. Ender, hemen ertesi gün soluğu Engin’in yanında alıyor.

YASAK ELMA 150. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Engin’e, onun danışmayı olmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor. Bunu duyan Handan, abisiyle konuşup o  da onun holdinginde işe başlıyor. Ender, davetlerde kendisini göstermek, hakkında çıkan haberleri bastırmak istiyor. Yıldız’la birlikte katıldıkları bir davette Leyla’nın kocası tarafından aldatıldığını, kocasının metresinin de oraya geldiğini öğreniyorlar.

Hemen Leyla’dan kadını oradan kovmasını istiyor. Leyla, Ender ile Yıldız’dan Şeyda isimli kadından kocasını kurtarmasını karşılığında onlara para teklif ediyor. Ender, Caner ile Emir’i hapisten çıkarmak için gerekli parayı bulamadığı için Leyla’nın teklifini kabul ediyor.

Tabi Leyla’ya o parayı bağış yapacağını söylüyor. Yıldız ile Ender, Asuman ile Sedai’yi de bu oyuna dahil ediyor. Oynadıkları oyunla Şeyda’yı Leyla’nın kocasından ayırmayı başarıyorlar. Hilal, bir adam tutup Doğan’a saldırı düzenliyor. Doğan adamı konuşturunca onu Tarcan’ın tuttuğunu öğreniyor.

Gidip durumu Yıldız’a anlatıyor. Yıldız Tarcan’ı çağırıp onunla aralarında bir şey olmadığını Doğan’a ispat ediyor. Leyla, onları bir arkadaşına daha öneriyor. İşin ucunda para olunca Ender hemen adamla görüşmeye gidiyor.

Adam, Amerika’da bir kadınla evlendiğini ama ona evlilik sözleşmesi imzalatmadığını, onlardan karısına boş kağıt imzalatma karşılığında istedikleri parayı vereceğini söylüyor. Kadın yurt dışından geliyor. Sedai onu karşılayıp şoförmüş gibi onu gideceği yere bırakıyor. Bu hizmetinin karşılığında ise ona boş kağıdı imzalatmayı başarıyor.

Kumru, Caner’i görmek için hapishaneye gidiyor. Daha sonra Caner ile Emir’in kefaretini birisi ödüyor. İkili hapisten kurtulup serbest kalıyor. Sedai, kadından imzayı alıp eve geliyor. Yıldız, kadının imzasını görünce tanıyor. Sonra içeri Zeynep giriyor. Yıldız ile Ender, para karşılığında imza aldıkları kadının Zeynep olduğunu anlıyor.

Yasak Elma 150. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler