Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Fırat'ın Yardımını...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’ın Yardımını Kabul Etmiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Dila’nın annesini bıçakladığını düşünüp onu bir kliniğe yatırıyor. Dila, oradan kaçmaya çalışırken yakalanıyor. Elif, evinin kredi borçları yüzünden satılacağını öğreniyor. Çaresizce yeni bir ev aramaya başlıyor. FIrat ise, Elif’in borçlarını ödeyip onun evini satın alıyor. Ama Sude bu durumu öğrenip Elif’e anlatıyor. Sude’nin imalarına çok sinirlenen Elif Fırat’tan bu yaptığının hesabını soruyor. Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif, Fırat’ın yardımını kabul etmiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Elif Fırat’ın Yardımını Kabul Etmiyor!

Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 1. fragmanında; Elif, Fırat’a o evin artık onun olduğunu söyleyip gidiyor. Ümran, kızının ne demek istediğini anlamak için Elif ile Fırat’ı takibe alıyor. Oğlunun ya bir sırrı olduğunu, ya da onu sevdiğini düşünmeye başlıyor. Fırat, Dila taraından tehdit edilince onu klinikten çıkartıp eve getiriyor. Ümran, Fırat’ın Dila’yı klinikten çıkartmasına sert tepki gösteriyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Dila’nın elinde kanlı bıçak ve annesini de yaralı bir şekilde görüyor. Dila, annesinin kendi kendisini yaraladığını haykırıyor. Fırat ise ona inanmayıp Dila’yı kliniğe yatırıyor. Aslında Ümran, kendi kendisini yaralayıp suçu Dila’ya atıyor. Öte yandan Elif ise, kocasının ölmeden önce evin kredisini ödemediğini ve bu yüzden bankanın evi satışa çıkardığını öğreniyor.

Çareler aramaya başlayan Elif, durumu Fırat’a anlatamıyor. Güneş, Fırat’ın eve gelmesini sağlıyor. Fırat Elif’in evine gittiğinde onun eşyalarının olmadığını görüyor. Bu arada Sude, Fırat’ın sürekli Elif’le vakit geçirmesinden rahatsız oluyor ve onun kocası hakkında bilgi topluyor.

Hakan’ın başka bir hayatı olduğunu öğreniyor. Bir de üzerine Fırat’ın Elif’in oturduğu evin borcunu ödeyip satın aldığını öğreniyor. Bu arada Fırat, kardeşini klinikten çıkartmayı düşünüyor. Dila, Yılmaz’ı arayıp ona klinikten kaçma planını anlatıyor. Fırat tam kardeşini klinikten çıkarmaya gittiğinde onun kendisini kaybettiğini görüyor.

Doktorlar Dila’nın çevreye ve kendisine zarar vermediğinden emin olurlarsa onun klinikten çıkmasına izin vereceklerini söylüyor. Böyle olunca Fırat kardeşini çıkartmanın zor olduğunu anlıyor. Sude Elif’in yanına gidip ona Frat’ın onun evini aldığını, onun amacını bildiğini söylüyor. Elif, Sude’nin aşağılamalarına dayanamayıp ona tokat atıyor.

Fırat’ı bulup onun karşısına çıkıyor ve onun ne yapmaya çalıştığını soruyor. Dila ise, annesini arayıp abisine Elif’in yanındaki kızın kimin olduğunu sormasını istiyor.

Bir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler