Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Fırat'ın Kim...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 6. yeni bölümüyle 10 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Dila’nın annesini yaraladığı görür. Dila abisine, annesini kendisinin yaralamadığını söyler. Ancak Fırat ona inanmaz ve Dila’yı bir akıl hastanesine yatırır. Elif, oturduğu evin Hakan’ın borçlarından dolayı satıldığını öğrenir. Akabinde Elif Güneş’le birlikte evsiz kalır. Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif, Fırat’ın kim olduğunu öğrenecek mi?

Pazartesi Dizileri 2022

Elif Fırat’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 2. fragmanında; Elif, eve geldiğinde eşyalarının dışarı atıldığını görüyor. Sokakta kalan Elif, bütçesine uygun bir ev bulmaya çalışıyor. Dila, akıl hastanesinden kaçmak için Yılmaz’dan yardım alıyor. Fırat, Dila’nın kaçtığını öğreniyor. Dila Elif’ten, abisine Güneş’in kimin çocuğu olduğunu sormasını istiyor. Elif, Fırat’ın karşısına çıkıp ona kim olduğunu soruyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Güneş’in Dila’nın kızı kendisinin yeğeni olduğunu öğrenir. Güneş’i at çiftliğine götürür. Dila, annesinin aklıyla oynamaya ve onu akıl hastanesine yatırmak için oyunlarına devam eder. Güneş, evde bir fotoğraf görüyor ve o fotoğrafı görünce çok kötü olur.

Güneş, o fotoğraftaki üç kadından birinin Güneş’in annesi olduğunu düşünür ve kadınları araştırmaya başlar. Sude ise, Hakan hakkında bilgi toplamaya başlar ve onun başka bir hayatı olduğunu öğrenir. Elif, tekrar doktora gider. Doktorla konuştuktan sonra Elif’i hala misafir odasında yatırmasının onun için bir korku oluşturacağını anlar.

Elif’in kendisini güvende hissedebilmesi için ona bir oda yapmak ister. Fırat, eve gidip Dila’ya onun bir kızı olduğunu öğrendiğini söyler. Öyle olunca Dila, inkar edemez. Ümran, onların tartışmalarını duyup gelir. Dila abisinden annesine bir şey bahsetmemesini ister.

O sırada Dila düşüp bayılır. Fırat, Dila’yı hemen hastaneye götürür. Tüm tetkikler yapıldıktan sonra Dila’nın hiçbir şeyi olmadığı ortaya çıkar. Ümran Fırat’a, Dila’nın numara yaptığını söyler. Fırat ise Dila’ya inanmak ister. Yılmaz Dila’nın yanına gelir. Dila ona, abisinin her şeyi öğrendiğini ve numara yaptığını, bir an evvel kaçmaları gerektiğini söyler.

Ümran, kızının kendisiyle oynadığını anlayıp mutfağa yanına gider. Onun yaptıklarını itiraf ettirir. Dila, annesinin ses kaydı aldığını anlayınca elindeki bıçağı ona doğru uzatıp telefonu ister. Fırat, bağrışmaları duyup mutfağa gittiğinde Dila’nın elinde kanlı bir bıçak olduğunu, annesinin de yaralı olduğunu görür.

Öte yandan Elif, Güneş için Fırat’la bir oda hazırlar. Ancak kapıya gelen postacıdan aldığı mektupta evinin satılacağını öğrenir.

Bir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Dila’yı Akıl Hastanesine Yatırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler