Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'tan Boşanmaya Karar Veriyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

Kanal D’nin iki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 51. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Hayri’yle görüşmeye devam ediyor. Muzo, onların arasında bir şey olduğunu anlayıp önce Hayri’nin ağzını arıyor. Sonra onları yakınlaşmış bir şekilde görüyor. Bu arada Nalan’a yine tehdit mektupları geliyor. Selen, şirketin başına geçmesiyle Levent’le aralarında problem yaşıyor. Gülcihan ise, valizini alıp evi terk ediyor. Camdaki Kız 52. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’tan boşanmaya karar veriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Sedat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

Camdaki Kız 52. bölüm 1. fragmanında; Nalan artık kendi sınırlarını aşıyor. Annesinin söylediklerini dinlemeyip hayatını değiştirmek için harekete geçiyor. İlk işi de annesine Sedat’tan boşanmak istediğini söylemek oluyor. Bu sırada Hayri ile olan ilişkisi de artarak ilerliyor. Hayri Nalan’a, onun kendisinin hayali olduğunu söylüyor. Muzo, Hayri’ye Nalan’ın Sedat’tan boşanmaya karar verdiğini söylüyor. Nalan, hayatta istediği şeyleri yapabilecek mi?

İşte Camdaki Kız 52. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 51. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Nalan ile Hayri arasında bir şeyler olduğundan iyice emin oluyor ve onları birbirlerinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Odada Hayri ve Nalan’ın yalnız olduğunu düşünen Feride; yatağında baygın yatan Sedat’ı görüyor. Ama yine de sinirlerine hakim olamıyor ve Hayri için aklındaki planı hızla harekete geçiriyor. Sedat’ın felekten bir gece çalması, olayları iyice çıkmaza sürüklüyor.

Nalan bu kez Sedat’ı affetmiyor. Feride ile Selen, Sedat’ın alkollü eve gelmesinin ardından gerilirken, Rafet çocuklarının bu durumda olmasından Gülcihan’ı suçluyor. Şirketin yeni yönetim kurulu başkanı olan Selen ise yeni kararlarını açıklayınca gerginlik çıkıyor. Nalan, Selen’in kendisine imalarda bulunduğunu anlayınca toplantıyı terk ediyor.

Hayri ile Nalan’ı yakın takibe alan Muzo, ikilinin konaktan çıktığını görünce onları takip ediyor. Nalan, kendisine bırakılan notu Hayri’ye gösteriyor. Hayri’nin hayatına girişiyle alt üst olan Nalan, gözyaşlarını tutamıyor Hayri’den gitmesini istiyor. Hayri ise, Nalan’a sarılıp onu sakinleştirmeye çalışıyor.

Muzo, onları sarılmış bir vaziyette görüyor. Bu arada Gülcihan, valizini alıp evi terk ediyor. Muzo, ikilinin yasak aşkına şahit oluyor. Nalan ve Hayri’yi düğün günü öpüşürken kim gördü? Nalan’a notu bırakan kişi gizemini korurken, Tako’nun Nalan’ın odasına girip bir not daha bırakması kafalarda soru işareti bırakıyor. Gizemli tanık kim? Tako mu? Nalan’a tehdit mektubu bırakan kişi Tako mu?

Camdaki Kız 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Yine Bir Tehdit Mektubu Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler