Ana SayfaDizilerMahkum 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'ı Geçmişiyle Yüzleştiriyor!

İlgili Postlar

Mahkum 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ı Geçmişiyle Yüzleştiriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mahkum, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Büge’nin kendisine yalan söylediğini anlıyor. Onu takip edip onun ne yapmaya çalıştığını bulmaya çalışıyor. Fırat, Barış’ın izini buluyor. Barış, yaralı bir şekilde Büge’ye sığınıyor. Büge onu eve alıp yarasını pansuman ediyor. Fırat, Barış’ın Büge’nin evinde olduğunu anlayıp ekibe haber veriyor. Barış’ın damarına basacak konuşma yapınca onun ortaya çıkmasını sağlıyor. Fırat Barış’ı, kıskıvrak yakalayıp onu götürüyor. Mahkum 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat Barış’ı, geçmişiyle yüzleştiriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Barış’ı Geçmişiyle Yüzleştiriyor!

Mahkum 29. bölüm 1. fragmanında; Fırat Barış’ı ele geçirdikten sonra onunla kendisi hesaplaşmak istiyor. Onu götürdüğü yerde geçmişiyle yüzleştiriyor. Barış’ı zayıf noktasından vurmaya çalışıyor. Fırat Barış’a ne yapacak?

İşte Mahkum 29. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hacı’nın kardeşi Barış’ın emriyle Rafi’nin kurşunuyla hayatını kaybediyor. Kimse Hacı’yı teselli edemiyor. Fırat’ın ağrıları artmaya başlıyor. Büge, bir an evvel elindeki mücevherleri satıp hasta çocuğa yardım etmek için uğraşıyor. Barış onu, mücevherleri satması için birine yönlendiriyor. Fırat, Büge’nin yalan söylediğini anlayıp peşine düşüyor.

Büge, Fırat’ın kedisini takip ettiğini anlıyor. Fırat, Barış’ın izine çok yaklaşıyor. Barış ise, girdiği çatışmada yaralanıyor. Büge’nin yanına gidip ondan yardım istiyor. O ise Barış’ın, vücuduna saplanan kurşunu çıkarıp yarasını pansuman yapıyor.

Fırat, Barış’ın Büge’nin evinde olduğundan şüpheleniyor. Önce gidip eve bakıyor. Ancak göremiyor. Sonradan onun orada olduğunu anlayıp ekibine Barış’ın Büge’nin evinde olduğunu haber veriyor. Önce kendisi Büge’nin evine yalnız gidiyor.

Büge Fırat’ı içeri alıyor. Fırat. kanlı pamukları görünce iyice Barış’ın orada olduğundan emin olup onun damarına basacak bir konuşma yapıyor. Barış, dayanamayıp Fırat’ın karşısına çıkıp ona silah çekiyor. Fırat da ona silah çekince Büge ortada kalıyor. Fırat ile Büge’nin çocukları içeri girince ikili silahları saklamak zorunda kalıyor.

Ekip geliyor ve Fırat Barış’ı kelepçeleyip arabasına bindiriyor. Onu ekibine teslim etmiyor ve arabasına bindirip götürüyor. Fırat Barış’la, kendisi hesaplaşmak istiyor. Tüm ekip Fırat’a engel olamıyor.

Mahkum 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge İki Ateş Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler