Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran Yalıda Gördükleri Duydukları Karşısında...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran Yalıda Gördükleri Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yalı Çapkını, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Seyran, evliliğinin ilk gününde Ferit’in Pelin’le ilişkisi olduğunu öğreniyor. Ferit, şeker komasına girip hastaneye kaldırılıyor. Kazım, Suna’nın Antep’te adının çıkmasıyla İstanbul’a taşınmaya karar veriyor. Sultan, Seyran’a karşı cephe alıyor. Onu oğlu Fırat’tan uzak durması için uyarıyor. Seyran, Ferit’le büyük bir tartışmaya giriyor. Ferit ise Seyran’ öpüyor. Yalı Çapkını 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Seyran, yalıda gördükleri ve duydukları karşısında şok oluyor.

Cuma Dizileri 2022

Seyran Yalıda Gördükleri Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Yalı Çapkını 4. bölüm 1. fragmanında; Seyran, ailesinin İstanbul’a yerleşeceğini öğrenip onları karşılamak istiyor. İfagat ise, Seyran’a izin vermiyor. Seyran, ailesinin yeni evine gidip annesi ve kız kardeşiyle hasret gideriyor. Pelin, Ferit’le Seyran’ın odasına camdan giriyor. Seyran daha bu şoku atlatmadan Orhan ile İfagat’ı öpüşürken görüyor. Halis ağa Ferit’e, hayatını zindan edeceğini, onun peşini kollamaktan bıktığını söylüyor.

İşte Yalı Çapkını 4. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Seyran, düğünden sonra İstanbul’a yaşayacağı yalıya geliyor. İhtişamlı ev ve İstanbul onun gözlerini kamaştırıyor. Ferit’le birlikte odalarına girdiğinde içeride Pelin’i gören Seyran, onunla kocasının ilişkisi olacağını öğreniyor. Ne yapacağını bilemeyen Seyran banyoya giriyor.

Çıktığında ise ikisini de baygın bir şekilde yatarken buluyor. Ferit’in şeker hastası olduğunu bilen Seyran hemen Abidin’i arıyor. Abidin gelip onu hastaneye götürüyor. Pelin’i de hemen banyoya götürüyor. Ferit, kendisine geldikten sonra eve geliyor. Seyran, geceyi kanepede yatarak geçiriyor.

Ertesi gün ev halkı Seyran’ı mücevherlere boğuyor. Kazım, damadının hastalandığını öğrenip İstanbul’a geliyor. Damadının hastalığını soruyor. Bu arada Suna, kendisine görücü geleceğini duyup heyecanlanıyor. Ancak Hattuç, gelen kadından Suna’nın Antep’te adının çıktığını, herkesin onu değil Seyran’ın evlenmesinin altında başka bahaneler arayıp konuştuğunu öğreniyor.

Bunu Kazım’a anlatıyor. Kazım ise Suna’ya, baskı uygulamaya başlıyor. Sultan, Seyran’ın gelmesine pek sevinmiyor. Bunu da belli ediyor. Sultan ile Ferit, daha önceden bir ilişki yaşamıştır. Seyran’ın yanında oğlu Fırat’ı gören Sultan ona sert çıkıyor. Ferit ise, onun konuşmasını duyup Seyran’dan özür diletiyor.

Ona evin diğer gelinlerine nasıl davranıyorsa Seyran’a da öyle davranmasını istiyor. Halis ağa Ferit’i, çırak olarak kolsuz ustanın yanına veriyor. Ferit Seyran’a, kendisinden uzak durmasının ayıp olduğunu söylüyor. Öyle olunca Seyran, patlıyor. Onun yaptıklarının ayıp olmadığını, kendisinin mi yaptıklarının ayıp olduğunu soruyor. O sırada Ferit Seyran’a sarılı onu öpüyor.

Yalı Çapkını 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Seyran Kendisini Bambaşka Bir Hayatın İçinde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler