Ana SayfaDizilerYasak Elma 150. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 150. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Geri Dönüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 150. yeni bölümüyle 10 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ender, Yıldız’ın evinde kalmaya başlar. İkili tanıştıkları bir kadınla tanışır. Onun kocası tarafından aldatıldığını düşündüğünü öğrenip ona yardım etmek için kolları sıvarlar. Yıldız ile Ender, kılık değiştirip kadının peşine düşer. İkili, en sevdikleri işi yapmanın mutluluğunu yaşar. Yasak Elma 150. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep geri dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Zeynep Geri Dönüyor!

Yasak Elma 150. bölüm 2. fragmanında; Ender, Caner ile Emir’i hapisten kurtarmak için bir plan yapıyor. Planı Yıldız’a anlatıyor ve ona adamın karısını Sedai’nin havalivanında karşılayacağını ve ona bir kağıt imzalatacağını, bu sayede Caner ile Emir’in hapisten kurtulacağını söylüyor. Yıldız bu oyunu kabul ediyor. Ancak bu imza attırdıkları kadın Yıldız’ın kardeşi Zeynep çıkıyor.

İşte Yasak Elma 150. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 149. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Ender ve Handan Murat’ın ölü bulunduğunu Hilal’den öğrenir. Hastane olayında Yıldız’ın Murat’a kızıp onu öldüreceğini söylemesiyle tüm oklar onun üzerine çevrilir. Yıldız, korku içinde günler geçirir. Sonunda Doğan’dan Murat’ın otopsisinde kalp kriziyle öldüğünü öğrenip rahatlar.

Hilal, Yıldız’ın elinden Yıldız Su’yun velayetini almak için ona türlü oyunlar kurar. Bundan Doğan’ın haberi olmaz. Önce onun Tarcan ile aşk dedikodusunun çıkmasını sağlar. Tarcan’ın sevgilisi onun kendisini Yıldız’la aldattığını televizyon programlarında anlatır. Ama Yıldız, Tarcan’la birlikte bir basın açıklaması yapıp bu haberleri yalanlar.

Caner ile Emir, bir müşterinin otel odasından eşya çaldığını tespit eder. Bunu öğrenen Ender onlara, müşterinin bir şeyini çalıp ödeşme fikrini verir. Emir ile Caner, kadının bir mücevherini çalar. Ender, Engin’le yakınlaşmak için ondan kendisine taksi plakası bulması için yardım ister.

Oda bulup Ender’e yardımcı olur. Ender ile Engin, yemeğe çıkar. Handan onları restoranda birlikte görür. Ender’i miras avcısı olarak suçlar. O ise Handan’ı susturmayı başarır. Bu arada Ender, tehdit telefonları almaya devam eder. Kendisini kimin tehdit ettiğini ise bulamaz.

Doğan, kendisinin yokluğunda şirkette çok harcama yapıldığını tespit eder. Ender, Yıldız ve Handan’ı toplantıya çağırır. Onlara, şirketin zarar ettiğini onların harcamaları yüzünden şirketin iflas ettiğini ve onların artık beş parasız kaldığını söyler.

Hilal, Kumru’nun çanta tanıtımında Yıldız’ın içeceğine ilaç koyup onun herkesin içinde kusmasını sağlar. Böylelikle onun çok alkol aldığını ve herkesin içinde kustuğunu kullanıp Yıldız Su’yu elinden almayı planlar. Bu planı Doğan’a anlatır.

Doğan ise Hilal’e, kızının annesine böyle bir zarar gelmesini istemediğini söyleyip onun bunu kullanmasını engeller. Beş parasız ve evsiz kalan Handan kızının kapısını çalar. Ender ise, Yıldız’ın kapısını çalar.

Yasak Elma 150. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Ender Kendilerine En Uygun İşi Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler