Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Pusuya Mı...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Pusuya Mı Düşüyor?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 13. yeni bölümüyle 13 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, yeni imajıyla Songül ile birlikte Kırdarlar’ı ele geçirmek için bir operasyona girer. Operasyon sonunda Songül, ailesinin katili Kırdarlar’ı kıskıvrak ele geçirir. Sadi, Araz’a geçmişiyle yüzleşmesi gerektiğini söyler. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, pusuya mı düşüyor?

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Pusuya Mı Düşüyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 2. fragmanında; Songül Sadi’ye, hayalindeki gibi bir kız çocuğuna sahip olmasını diliyor. Sadi de Songül’e, buna yakından şahit olmasını umduğunu söylüyor. Ayaz, Aylin’e Mert’le Gizem’i ayırmak için birlikte hareket etmeyi teklif ediyor. Ayaz gidip Rıza’yla tanışıyor. Songül, Kırdarlar’ın karşısına çıkıp ondan ailesinin intikamını almak istiyor. Sadi’nin ise ensesine biri silahını dayıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Songül ile Sadi, silahlı kişiler tarafından ele geçirilir. Elleri kolları bağlanıp bir yere götürülür. Sadi onların profesyonel olduklarını anlar. Karşılarına çıkan kişi, emniyet amiri olduğunu söyleyip Songül’e Yılan operasyonu için yanlarında olmasını ister. Sadi, söze girip kendisinin bir Coğrafya öğretmeni olduğunu ama karısına zarar gelirse dünyayı karşısına alacağını söyler.

Songül, o kişinin kimliğini gördükten sonra ona inanır. Operasyona Sadi ile Songül, birlikte kabul edilir. Ertesi gün Serdar, Songül’ü organize işlere almak ister. Songül de kabul eder. Sadi, bunu öğrenince Songül için endişelendiği için onun organize işlerde çalışmasını istemez.

Ama Songül, onu dinlemeyip işe başlar. Bu arada Esra, Ozan’ı arabasının camını silerken görür. Onun fakir biri olduğunu anlayıp Sanem’e, onun gibi biriyle nasıl arkadaş olduğu için kızar. Aylin, Esra ile tartıştıktan sonra evi terk edip Can’ın evine gider. Ona, bir kaç gün evlerinde kalmak istediğini söyler.

Can ve ailesi Aylin’in eve gelmesiyle çok mutlu olur. Onu memnun etmek için ellerinden geleni yapar. Melek’in annesi, kendisine ait bilezikleri ve kocasından yadigar kolyeyi satıp Celal’e Fizyoterapist tutuyor. Melek, annesinin Celal’in yüzünü göremediği için çok kızar.

Sadi ile Songül’ün ev sahipleri onların tartışmalarını duyup kavga ettiklerini sanar ve onları evlilik koçu olan yeğenine gönderir. Songül’ün zoruyla Sadi, onunla birlikte gider. Orada Sadi, Songül’ün kendisine ne kadar çok güvendiğini anlar. Ondan gizlediği sırları için huzursuz olur.

Mert, ablasının yazdığı günlüğü okuyup ona Emin’in kim olduğunu sorar. Derya ise Mert’i geçiştirir. Mert, Gizem’le sevgili olur. Songül, gümrük operasyonuna katılır. Orada iki komiser arkadaşı yaralanır. Kendisi de zor durumda kalır. Tam da o sırada Sadi gelip, adamları bertaraf edip ortadan kaybolur.

Daha sonra Sadi, başsavcıyla buluşur. Başsavcı Sadi’ye övgüler yağdırıp kendileriyle çalıştığı için ona teşekkür eder.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi İle Songül’ün Kırdarlar Operasyonu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler