Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 8. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Şule’nin elenmesinden sonra geriye 16 yarışmacı kaldı. Kaptanlık oyununda yarışmacılar en iyi tantuni yemeğini yapmak için yarıştı. En iyi tantuni yemeğini yapan iki yarışmacı kaptanlık düellosunda yarıştı. Mavi takım kaptanı belli oldu. MasterChef 8. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2022’nin 8. haftasının ilk gününde şefler geriye kalan 16 yarışmacıyla öncelikle geçen haftanın kritiğini yaptı. Daha sonra yarışmacılar önlerindeki kutuları açtı ve çıkan ürünlerden ne yapılmasını istendiğini tahmin etti. Kaptanlık oyunu için yarışmacılardan tantuni yapmaları istendi.

TAKIM OYUNU!

16 yarışmacı en iyi tantuniyi yapmak için uğraş verdi. Tüm yarışmacılar verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler ayrı ayrı ikişer favori ismi belirledi. Belirlenen altı yarışmacı; Atike, Ayaz, Tolga, Barış, Çağatay ve Tayfun oldu. Bu altı yarışmacının yemeklerini şefler tekrar değerlendirdi ve en iyi tantuniyi yapan iki yarışmacışı belirledi. En başarılı tantuniyi yapan iki yarışmacı Barış ile Ayaz oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Barış ile Ayaz, kaptanlar düellosunda peynir koklama ve baharat bilme oyunuyla yarıştı. En çok oyu alan Ayaz oldu. Ayaz mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Aynı zamanda bir dokunulmazlık kazandı. Mavi takım kaptanı olan Ayaz, kırmızı takım kaptanı olarak Burak Kaya’nın ismini verdi.

Mavi Takım kaptanı Ayaz, seçtiği yarışmacılar; Çağatay, Metin, Tayfun, Yağız, Kıvanç, Barış ve Serpilay’ı seçti.

Kırmızı Takım kaptanı Burak Kaya seçtiği yarışmacılar; Büşra, Gamze, Görkem, Atike, Fatmanur, Tolga ve Burak oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam 8. haftanın ilk takım oyununu oynanacak. Takımlar ikili bir şekilde dolmalar yaparak yarışacak. En iyi dolmaları yapan takım haftanın ilk dokunulmazlığını kazanacak. Türkiye’nin en sevilen dolmalarıyla yarışacak takımlardan hangisi haftanın dokunulmazlığını kazanacak?

MasterChef Türkiye 2022, 98. yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Tv 8’de.

MasterChef 7. Hafta Büyük Ödülü Kimler Kazandı? Haftanın Büyük Ödülü Ne Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler