Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 7. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022 7. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta Büyük Ödülü Kimler Kazandı? Haftanın Büyük Ödülü Ne Oldu?

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi takım oyunları sonunda mavi ve kırmızı takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Tayfun, Burak, Gamze, Tolga, Metin ve Şule eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’te kalmak istediklerini ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

MasterChef’in 7. haftasının ilk eleme oyununda şefler eleme adaylarına yer elması verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve süre başladı. Verilen süre içinde yarışmacılar en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Burak, ilk turda çift tadım yaptı. Şefler ilk turun sonunda Burak’ın tabağını değerlendirmeye almadılar.

Verilen sürenin bitmesiyle şefler 5 yarışmacının tabaklarının tadımlarını yaptı. En başarılı tabakları belirleyip ilk turu geçen yarışmacıların isimlerini açıkladı. ilk turun birincisi Gamze oldu. İkincisi Tayfun, üçüncü ise Metin oldu. Bu üç yarışmacı MasterChef’te en az bir hafta daha kalma hakkına sahip oldular.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

Son eleme turuna Burak, Tolga ve Şule kaldı. Somer şef Samke Hara yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Öncelikle yemeğini tanıtıp yarışmacılara tadım yaptırdı. Daha sonra yarışmacılara bu yemeği yapmak için süre başlatıldı.

Verilen süre içinde üç eleme adayı var güçleriyle Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele etti. Sürenin sonunda şefler tabakların değerlendirmesini yaptı. Tolga ile Burak, ikinci eleme turundan çıkmayı başardı. Şule ise MasterChef’in 7. haftasının elenen yarışmacısı oldu.

Yarışmaya yedeklerden son olarak katılan Şule, veda ederken, ”Aşçı değilim zaten, buralara kadar gelebilmek gurur verici. Hatam olduysa, yanlış bir şey yaptıysam affola. Çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim, sizleri tanımak çok güzeldi.” ifadelerini kullandı. Daha sonra yarışmacı arkadaşlarıyla tek tek vedalaşıp stüdyoyu terk etti.

MasterChef 7. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler