Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 7. haftanın 3. takım oyunuyla ekrana geldi. Haftanın son takım oyunu İstanbul Havalimanında gerçekleşti. Takımlar şeflerin belirlediği uçuş öncesi menüsüyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın 3. takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 5. eleme adayını belirledi. Altıncı eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 7. haftanın 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 7. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 7. haftasında 3. takım oyunu her hafta olduğu gibi dış çekimle gerçekleşti. MasterChef ekibi bu hafta İstanbul havalimanında gerçekleşti. Şefler takımlara uçuş öncesi menüsü hazırladı. Beş çeşit yemekten oluşan menü açıklandı.

TAKIM OYUNU!

Haftanın son takım oyununda şefler menüyü açıkladı. Menü; Kremalı Mantar Çorbası, Mandalinalı Pırasalı Tart, Velute Soslu Piliç Sarma, Kestaneli Basmati Pilav, Mor Patates Tatlısı olarak açıklandı. Şefler takımlardan bu yemekleri verilen süre içinde tamamlayıp misafirlerin beğenisine sunmalarını istedi. Takımlar, yemeklerini tamamlayıp misafirlerin beğenisine sundu.

Misafirler menünün tadımlarını yapıp oylarını beğendikleri tabaktan yana kullandı. Stüdyoda oylar açıklandı. En çok oyu alan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Verilen süre içinde yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler yemekleri değerlendirip en başarılı tabağı yapan yarışmacıyı belirledi. Görkem, en başarılı tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlığı kazanan Görkem, haftanın 5. eleme adayı olarak Burak’ın ismini verdi. Haftanın 6. eleme adayı ise yarışmacıların verdiği oylarla belirlendi. En çok oyu alan yarışmacı Şule oldu. Şule 7. haftanın 6. eleme adayı oldu.

Böylelikle haftanın eleme potasına düşen 6 yarışmacısı belirlenmiş oldu. Pazar günü yapılacak eleme gecesinde yarışacak yarışmacılar; Metin, Tolga, Gamze, Tayfun, Burak ve Şule olarak belirlendi.

MasterChef 7. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler