Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi İle Songül'ün...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi İle Songül’ün Kırdarlar Operasyonu!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi ile Songül, her geçen gün biraz daha birbirleriyle yakınlaşıyor. Songül, Serdar amirin isteğiyle organize işlere geçiyor. Sadi Songül’ün, organize işlerde pek çalışmasını istemiyor. Songül, gümrük baskınına gidiyor. Çatışmada tam sıkıştırıldığı anda Sadi gelip Songül’ü kurtarıyor. Sadi, başsavcıyla Kırdarlar’ı çökertmek için bir anlaşma yapıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün Kırdarlar operasyonu.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi İle Songül’ün Kırdarlar Operasyonu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 1. fragmanında; Sadi, yeni imajıyla Songül ile birlikte Kırdarlar’ı ele geçirmek için bir operasyona giriyor. Operasyon sonunda Songül, ailesinin katili Kırdarlar’ı kıskıvrak ele geçiriyor. Sadi, Araz’a geçmişiyle yüzleşmesi gerektiğini söylüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül ile Sadi, silahlı kişiler tarafından ele geçiriliyor. Elleri kolları bağlanıp bir yere götürülüyor. Sadi onların profesyonel olduklarını anlıyor. Karşılarına çıkan kişi, emniyet amiri olduğunu söyleyip Songül’e Yılan operasyonu için yanlarında olmasını istiyor. Sadi, söze girip kendisinin bir Coğrafya öğretmeni olduğunu ama karısına zarar gelirse dünyayı karşısına alacağını söylüyor.

Songül, o kişinin kimliğini gördükten sonra ona inanıyor. Operasyona Sadi ile Songül, birlikte kabul ediliyor. Ertesi gün Serdar, Songül’ü organize işlere almak istiyor. Songül de kabul ediyor. Sadi, bunu öğrenince Songül için endişelendiği için onun organize işlerde çalışmasını istemiyor.

Ama Songül, onu dinlemeyip işe başlıyor. Bu arada Esra, Ozan’ı arabasının camını silerken görüyor. Onun fakir biri olduğunu anlayıp Sanem’e, onun gibi biriyle nasıl arkadaş olduğu için kızıyor. Aylin, Esra ile tartıştıktan sonra evi terk edip Can’ın evine gidiyor. Ona, bir kaç gün evlerinde kalmak istediğini söylüyor.

Can ve ailesi Aylin’in eve gelmesiyle çok mutlu oluyor. Onu memnun etmek için ellerinden geleni yapıyor. Melek’in annesi, kendisine ait bilezikleri ve kocasından yadigar kolyeyi satıp Celal’e Fizyoterapist tutuyor. Melek, annesinin Celal’in yüzünü göremediği için çok kızıyor.

Sadi ile Songül’ün ev sahipleri onların tartışmalarını duyup kavga ettiklerini sanıyor ve onları evlilik koçu olan yeğenine gönderiyor. Songül’ün zoruyla Sadi, onunla birlikte gidiyor. Orada Sadi, Songül’ün kendisine ne kadar çok güvendiğini anlıyor. Ondan gizlediği sırları için huzursuz oluyor.

Mert, ablasının yazdığı günlüğü okuyup ona Emin’in kim olduğunu soruyor. Derya ise Mert’i geçiştiriyor. Mert, Gizem’le sevgili oluyor. Songül, gümrük operasyonuna katılıyor. Orada iki komiser arkadaşı yaralanıyor. Kendisi de zor durumda kalıyor. Tam da o sırada Sadi gelip, adamları bertaraf edip ortadan kayboluyor.

Daha sonra Sadi, başsavcıyla buluşuyor. Başsavcı Sadi’ye övgüler yağdırıp kendileriyle çalıştığı için ona teşekkür ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi İnsanların Ön Yargılarını Yıkmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler