Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi İnsanların...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi İnsanların Ön Yargılarını Yıkmak İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 12. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi Songül’e, bay ve bayan Payaslı olarak ikisinin iyi bir takım olduğunu söyler. Gizem ile Mert, yakınlaşır. Can ise, gizliden gizliye aşk acısı çeker. Songül Sadi’yi öper. O oda, Songül’ü utanarak da olsa öper. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Sadi, insanların ön yargılarını yıkmak istiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi İnsanların Ön Yargılarını Yıkmak İstiyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. ön izlemesinde; Sadi, okuldaki bazı öğrencilerin velilerini toplayıp onlara kız çocuklarının istikbalinin öneminden bahseden bir konuşma yapıyor. O insanların ön yargılarını yıkmak için uğraş veriyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. ön izlemesi…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Songül ile Sadi, eve geldiklerinde elektriklerin olmadığını fark eder. Önce eve birinin girdiğini düşünürler. Sonra, borcundan dolayı apartmanda bir kaç dairenin elektriklerinin kesildiğini öğrenirler. Songül, Sadi’nin elektrik faturasını ödemediğini anlar. O akşam loş ışıkta Sadi, çok romantikleşir. Onun romantizm istediğini anlayan Songül, üzerini değişip Sadi’yle doğruluk mu? Cesaret mi? oyunu oynar.

Songül ile Sadi, tam yakınlaşacakları sırada içeri Yaver girer. Sadi, Yaver’in gelmesine çok sinirlenir. Ertesi gün Songül, şüpheli bir aracı takip eder ve iki teröristi etkisiz hale getirir. Songül’e bu başarısından dolayı üstün başarı ödülü verilir. Sadi, Songül’le gurur duyar.

Songül, tüm apartmanın elektrik borcunu birinin ödediğini öğrenince bunu Sadi’nin yaptığını anlar. Melek, mahkemeye çıkar. Hakim, tam cezasını açıklayacağı sırada Melek söz alır ve hakimden Celal’e son bir test yapılmasını rica eder. O testin yanılma payı olmadığını söyleyip, o testin sonucundan sonra isterse cezasını iki katına razı olduğunu söyler.

Celal’e o test yapılır ve yürümesine engel bir durum olmadığı anlaşılır. Melek arkadaşlarıyla birlikte bunu kutlar. Gizem ve annesini ev sahibi kapıya koyar. Rıza, onların müştemilatta kalmasına izin verir. Aylin, Esra’nın oyununa gelir ve bu sefer bu oyuna babası da inanır.

Sadi Yaver’den, Songül’e bir saldırı olacağını öğrenir. Songül, tam köşeye sıkışmışken Sadi onun yardımına koşar. Ancak Songül, tek başına adamların hakkından gelir. Daha sonra Songül ile Sadi, yolda ilerlerken önlerini birileri keser. Sadi Songül’e, bu insanların profesyonel olduğunu söyleyip ellerini havaya kaldırıp arabadan dışarı çıkarlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül’den Sadi’ye Teşekkür Öpücüğü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler