Ana SayfaDizilerKardeşlerim 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emel Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emel Ölüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 62. yeni bölümüyle 8 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Satranç turnuvasında Yasmin ile Asiye en sona kalır. Sarp, turnuvayı Yasmin’in kazanması için Asiye’nin içeceğine ilaç koymayı planlar. Emel, sokakta bisiklet sürerken karşıdan arabasıyla gelen Sarp, ona çarpar. Emel’e ne olacak? Kardeşlerim 62. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emel ölüyor mu?

Cumartesi Dizileri 2022

Emel Ölüyor Mu?

Kardeşlerim 62. bölüm 2. fragmanında; Şengül, köfte işine giriyor. Sarp ve arkadaşları Ömer’i kıstırıp onu dövüyor. Emel, Sarp’ın arabasının çarpması sonucu yaralanıp yere yığılıyor. Sarp ise, onu öylece bırakıp kaçıyor. Ömer, Emel’i bulup onu kucağına alıp feryat ediyor. Emel, yaşıyor mu? Öldü mü?

İşte Kardeşlerim 62. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 61. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye, Doruk ve Oğulcan Ahmet’in Ömer’in babası olduğunu duyar. Aralarında konuşup bunu Ömer duymadan DNA testi yaptırmak ister. Gidip bir şekilde Ahmet’in DNA’sını alan Doruk hastaneye örnekleri verir. Akif, Suzan’ın yanında kalmaya başlar. Nezahat, Suzan’ın yanına gelir.

Akif kapıyı açınca onların o evde beraber yaşadıklarını anlayıp, ikisini de evden kovar. Akif’le birlikte Suzan’da sokakta kalır. Gidecek yerleri olmayan Akif ile Suzan, Şengül’ün evine gider. Şengül, bir günlüğüne onları misafir etmeyi kabul eder. Ertesi gün Suzan ile Akif, bir ev bulup kiralar.

Nebahat ile Ahmet, ortak olur. Nebahat Ahmet’ten hoşlanmaya başlar. Onunla baş başa yemek bile yer. Şevval, Ayla’ya birlikte restorana gider. Garson Ayla’ya servis açmak istemeyince Nebahat masaya gelir. Şevval ona, ortağı Ahmet’in karısı olduğunu söyler. Nebahat, duyduklarından sonra şok olur.

Bu arada Ahmet, annesinin yanına kümese gider ve ondan eve dönmesini ister. Sevgi ise ona, eşiyle birlikte kendisi için yaptıkları planı duyduğunu söyleyip onu kovar. Okulda düzenlenen satranç turnuvasında Yasmin ile Asiye sona kalır. İkilinin düello yapacağı turnuvada Yasmin Asiiye’ye meydan okur.

DNA sonucu gelir ve Ömer Ahmet’in oğlu çıkar. Asiye, o testi alıp Ömer’e gerçekleri anlatmak ister. Ömer, Sarp’tan babaannesinin Ömer’e miras bırakmak istediğini duyar. Zaten daha önce Suzan’dan babasının adının Ahmet Yılmaz olduğunu öğrenmişti. Onu hatırlayıp iyice şüphelenir.

Bu şüphesiyle yaşamak istemez ve Suzan’ın yanına gidip ona babasının Ahmet olup olmadığını sorar. Ömer, eve gelir ve Asiye’ye Ahmet’in babası olduğundan şüphelendiğini ancak, Suzan’dan onun babası olmadığını öğrendiğini söyler. Asiye ise, elindeki DNA testini açıklamaktan vazgeçer.

Kardeşlerim 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Emel’e Çarpıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler