Ana SayfaDizilerTozluyaka 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Hedefine Kitleniyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Hedefine Kitleniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 15. yeni bölümüyle 9 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Osman, Arap ile Zeynep’i en son Cemre’nin yanında gördüğü için onları korumak için polise teslim olur. Zeynep, cinayet aletini alıp saklamak ister. Cemre’yi kimin öldürdüğünün sır perdesi tam olarak çözülmez. Ali, Osman’ın Arap ile Zeynep’i korumaya çalıştığını anlar. Tozluyaka 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Berk, hedefine kilitleniyor.

Pazar Dizileri 2022

Berk Hedefine Kitleniyor!

Tozluyaka 15. bölüm 2. fragmanında; Arap, annesinin babasından boşandığını öğrenip evi terk ediyor. Gidip abisinin yanında kalmaya başlıyor. Mavi, Ali’ye aşık oluyor. Öte yandan Çağrı babasına aşık olduğunu itiraf ediyor. Kenan Önder’e, Derya’yla hiçbir yola çıkamayacağını söylüyor. Ali, Önder’in eve gelip gitmesinden rahatsız olmaya başlıyor. Berk ise, hedefine kilitleniyor ve imha edene kadar da geri çekilmeye niyeti olmadığını söylüyor.

İşte Tozluyaka 15. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Berk, Cemre ile bir plan yapıp Ali ile Mavi’den intikam almak ister. Partide herkes eğlenirken Mavi, başlarına kötü bir şey gelmesinden korkmaya başlar. Bu korkusunu Ali’ye söylüyor. ona, her şeyin normal olamayacak kadar mükemmel olduğunu söylüyor. Daha sonra Berk, arkadaşlarını tekneden alıp eğlenmeye devam edecekleri eve götürür. Onlar eve ulaştıklarında Cemre, yüzerek kıyıya çıkar.

Berk, arkadaşlarının içeceklerine ilaç koyar. Ali ile Mavi, sahilde konuşurken içkiden etkilenir. Cemre, Mavi’yi yalnız yakalayıp kafasına bir sopayla vurur. Onu bayılttıktan sonra oradan uzaklaştırır. Ali, arkadaşlarını bulmaya çalışırken Berk gelip Cemre’nin Mavi’yi yaraladığını söyler.

Arap ile Zeynep, Mavi’yi buluyor ve onun yaşadığını anlar. Ali Cemre’nin peşinden gider. Onun Berk’i yaraladığını, elindeki taşı da onun başına vurmaya çalıştığını görüp ona engel olmaya çalışır. Cemre, tam da planladıkları gibi denize atlar. Ali, Cemre’nin düştüğünü görüp onu kendisinin öldürdüğünü düşünmeye başlar.

Berk ile Cemre’nin planları tam da istedikleri gibi devam ederken, Cemre gerçekten sahilde ölü olarak bulunur. Polisler gelip, partideki herkesi sorguya alır. Ali ve arkadaşları, Osman’ı elleri kanlı bir şekilde Cemre’nin cesedinin bulunduğu yerde bulup eve getirir.

Bu arada Kader’in isteme töreni olur. Önder Bilal’i temsilen Kader’i Zeynep’ten Bilal’e ister. Zeynep, annesini Bilal’e verir. Mahallede ikiliye güzel bir düğün organize edilir. Düğün sırasında polisler gelip Osman’ı Cemre’yi öldürme suçundan gözaltına alır. Osman’ın eline kelepçeler takılıp polis arabasına bindirilir.

Tozluyaka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Arap İle Zeynep’i Neden Korumaya Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler