Ana SayfaDizilerKardeşlerim 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Emel'e Çarpıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Emel’e Çarpıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 61. bölümüyle ekrana geldi. Doruk, Asiye ve Oğulcan, Ahmet’in Ömer’in babası olduğunu duyuyor. Gizlice Ahmet’ten DNA alp test yaptırıyor. Testin sonucunda Ömer, Ahmet’in oğlu çıkıyor. Ömer, Sarp’tan Sevgi’nin kendisine miras bırakacağını öğrenince Suzan’ın yanına gidiyor. Ona babasının Ahmet olup olmadığını soruyor. Suzan, Ömer’e gerçekleri anlatmıyor. Asiye, Ömer’e gerçeği anlatmaya hazırlanırken onun Suzan’la konuştuğunu öğreniyor. Kardeşlerim 62. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sarp, Emel’e çarpıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Sarp Emel’e Çarpıyor!

Kardeşlerim 62. bölüm 1. fragmanında; Satranç turnuvasında Yasmin ile Asiye en sona kalıyor. Sarp, turnuvayı Yasmin’in kazanması için Asiye’nin içeceğine ilaç koymayı planlıyor. Emel, sokakta bisiklet sürerken karşıdan arabasıyla gelen Sarp, ona çarpıyor. Emel’e ne olacak?

İşte Kardeşlerim 62. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 61. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, Doruk ve Oğulcan Ahmet’in Ömer’in babası olduğunu duyuyor. Aralarında konuşup bunu Ömer duymadan DNA testi yaptırmak istiyor. Gidip bir şekilde Ahmet’in DNA’sını alan Doruk hastaneye örnekleri veriyor. Akif, Suzan’ın yanında kalmaya başlıyor. Nezahat, Suzan’ın yanına geliyor.

Akif kapıyı açınca onların o evde beraber yaşadıklarını anlayıp, ikisini de evden kovuyor. Akif’le birlikte Suzan’da sokakta kalıyor. Gidecek yerleri olmayan Akif ile Suzan, Şengül’ün evine gidiyor. Şengül, bir günlüğüne onları misafir etmeyi kabul ediyor. Ertesi gün Suzan ile Akif, bir ev bulup kiralıyor.

Nebahat ile Ahmet, ortak oluyor. Nebahat Ahmet’ten hoşlanmaya başlıyor. Şevval, Ayla’ya birlikte restorana gidiyor. Garson Ayla’ya servis açmak istemeyince Nebahat masaya geliyor. Şevval ona, ortağı Ahmet’in karısı olduğunu söylüyor. Nebahat, duyduklarından sonra şok oluyor.

Bu arada Ahmet, annesinin yanına kümese gidiyor ve ondan eve dönmesini istiyor. Sevgi ise ona, eşiyle birlikte kendisi için yaptıkları planı duyduğunu söyleyip onu kovuyor. Okulda düzenlenen satranç turnuvasında Yasmin ile Asiye sona kalıyor. İkilinin düello yapacağı turnuvada Yasmin Asiiye’ye meydan okuyor.

DNA sonucu geliyor ve Ömer Ahmet’in oğlu çıkıyor. Asiye, o testi alıp Ömer’e gerçekleri anlatmak istiyor. Ömer, Sarp’tan babaannesinin Ömer’e miras bırakmak istediğini duyuyor. Zaten daha önce Suzan’dan babasının adının Ahmet Yılmaz olduğunu öğrenmişti. Onu hatırlayıp iyice şüpheleniyor.

Bu şüphesiyle yaşamak istemiyor ve Suzan’ın yanına gidip ona babasının Ahmet olup olmadığını soruyor. Ömer, eve geliyor ve Asiye’ye Ahmet’in babası olduğundan şüphelendiğini ancak, Suzan’dan onun babası olmadığını öğrendiğini söylüyor. Asiye ise, elindeki DNA testini açıklamaktan vazgeçiyor.

Kardeşlerim 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer’e Gerçeği Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler