Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İstediği Ortama Girmeyi...

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İstediği Ortama Girmeyi Başarıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, 2. yeni bölümüyle 5 ekim pazar günü ekrana gelecke. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Onur’un evleneceğini öğrendikten büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Paraların sahibi ise Alp’i, hırpalayıp ondan parasını ister. Onur, Zeynep’e at koşusundan aldığı ödülle bir sürpriz yapar. Zeynep, gittiği davette tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken Alp, onu bulup herkesin içinde gerçek ismiyle seslenir. Bir Peri Masalı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, istediği ortama girmeyi başarıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep İstediği Ortama Girmeyi Başarıyor!

Bir Peri Masalı 2. bölüm 2. fragmanında; Onur, Zeynep’le buluşuyor ve ona at yarışından kazandığı parayı bir vakfa bağışlayacağını söylüyor. Zeynep, Onur’un bağışlayacağı parayı görünce şaşkınlığını gizleyemiyor. Davet günü Zeynep, tüm gözleri üzerine çevirmeyi başarıyor. Öte yandan Onur’un nişanlısı onun Zeynep’le çekilmiş fotoğrafını görüp ikili arasında tartışma yaşanıyor. Onur ise, bunu kız kardeşinin yaptığını anlayıp onu uyarıyor.

İşte Bir Peri Masalı 2. bölüm 2. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, zengin bir ailenin yanında çocuk bakıcılığı yapar. Doğum gününde, hayatının değişeceğinden habersiz sevgilisi Alp’le buluşur. Alp, onun doğum gününün olduğunu son anda öğrenip ona bir sürpriz hazırlar. Zeynep, ondan büyük bir sürpriz beklerken onun kiralık bir arabayla kendisini almaya geldiğini görür.

Memnun kalmasa da onun arabasına biner. Arabada bir çanta dolusu para olduğunu görür. Alp, arabanın kontrolünü kaybedip kaza yapar. Zeynep, kendisine geldikten sonra Alp’i yaralı bir şekilde orada bırakıp paraları alıp kaçar. Eve geldiğinde bir karar verip o paralarla birlikte evi terk eder.

Önce telefon kartını kırıp atar. Yolda, pahalı bir telefon alıp lüks bir otele yerleşir. Ertesi gün alışveriş yapmaya çıkar. Alışveriş yaparken kendisinin zengin olmadığını insanların anladığını görür. Yinede otel odasına gidip zenginlerin takıldığı mekanları öğrenip oraya gider.

Orada tanıştığı kişiyle sohbet eder. Adam onu evine bırakır. Zeynep onu eve davet etmeyince onun kendisinin zengin erkek avında olduğunu anladığını yüzüne vurur. Ertesi gün Zeynep, makyaj yaptırdığı yerde tanıştığı adamla buluşup ona her şeyi anlatıp yardım ister.

Onunla birlikte Onur’u tavlamak için çalışır. Bu arada Alp, kendisine geliyor ve paraların asıl sahibi onu bulur. Ondan paralarını istiyor. Alp, çok zorlanınca paraları kız arkadaşının alıp kaçtığını söyler. Zeynep, Onur’un atının yarışına gidip ona tiyolar verir. Onur’un atı, yarışı kazanıp şampiyon olur.

Ailesi durumu öğrenip Zeynep’i yemeğe davet eder. Zeynep, orada kendisini farklı tanıtır. Ama yemeğe Onur, evlenmek teklif ettiği sevgilisiyle gelir.

Bir Peri Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep’i Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler