Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 7. haftanın 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar Karadeniz mutfağından seçilen bir menüşle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. Dördüncü eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 7. haftanın 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

MasterChef 7. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 7. haftasında 2. takım oyununda takımlar, Karadeniz mutfağından oluşan bir menüyle yarıştı. Her iki takımda, verilen menüyü yapmak için büyük mücadele verdi.

TAKIM OYUNU!

Şefler takımlara, Karadeniz mutfağından 5 farklı yemekten oluşan menüyü açıkladı. Menüde yer alan yemekler şöyle: Karalahana sarması, Fasulye diblesi, Hamsili pilav, Isırgan otu yemeği, Fındıklı ev baklavası oldu. Mavi ve kırmızı takım menüyü istenilen süre içinde yapmak için büyük mücadele verdi.

Verilen sürenin bitmesiyle her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Ancak, yarışmacılar büyük bir sürprizle karşılaştı. Mücadele sonunda yemeklerin tadımını Masterchef jürisi değil de eski MasterChef yarışmacıları yaptı ve puanladı.

Şırdancı Mehmet, Suna, Eray ve Tahsin’in değerlendirmesi ardından kazanan mavi takım oldu. Mavi takım MasterChef 7. haftanın ikinci takım oyununu kazandı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Yarışmacıların karşısına damaklarına ne kadar güvendiklerine dair bir oyun çıktı. Önlerinde yer alan gulaş yemeğinin içinde 18 adet ürün olduğu belirtildi. MasterChef jürisi, tadarak içerisindeki ürünleri tespit etmeye çalışacak yarışmacılardan aynı yemeği yapmalarını istedi.

Yarışmacılar bildikleri ürün başına ikişer dakika ek süre kazdı. En az 10 ürün bilmeleri gerektiği oyunda kırmızı takım yarışmacıları mücadele verdi.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tabakları başarılı bulunan Görkem, Gamze ve Kıvanç ilk üçe kaldı. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise Görkem oldu. Görkem, haftanın 3. eleme adayı olarak Gamze’nin ismini verdi. Gamze 7. haftanın 3. eleme adayı olarak ilk kez eleme potasına düştü. 4. eleme adayı ise, yarışmacıların kullandığı oylarla belli oldu. En çok oyu alan yarışmacı Tayfun oldu.

Böylece MasterChef’te 7. haftanın eleme adayları; Metin, Tolga, Gamze ve Tayfun oldu.

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler