Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hamit'in Ölümüyle İşler Karışıyor!

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hamit’in Ölümüyle İşler Karışıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep’in planı, Onur’un evleneceğini duyunca suya düşüyor. Ancak Onur’un Zeynep’i aramasıyla işler değişiyor. Onur, yarıştan aldığı parayı bir derneğe bağışlıyor. Oraya Zeynep’le birlikte gidiyor. Bige, Onur’u Zeynep’ten kıskanıyor. Öte yandan Alp, paraların sahibi tarafından darp ediliyor. Zeynep’in yerini öğrenen Alp onun karşısına çıkıyor. Bir Peri Masalı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hamit’in ölümüyle işler karışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Hamit’in Ölümüyle İşler Karışıyor!

Bir Peri Masalı 3. bölüm 1. fragmanında; Hamit, Neslihan ile Onur’un çekişmesini anlayıp onları uyarıyor. Onlara, ikisinin rekabetinin aileye zarar verdiğini söylüyor. Samet, kızının Köksalların yanında çalıştığını öğrenip onu bulmaya çalışıyor. Rahatsızlanan Hamit, hastanede hayatını kaybediyor. Onur, babasının ölümüyle büyük bir şok yaşıyor. Zeynep ise, babasının Köksalların evinin önünde görüp panikliyor.

İşte Bir Peri Masalı 3. bölüm 1. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Onur’un evleneceğini duyunca tüm planlarının suya düştüğünü düşünmeye başlıyor. Merih, Zeynep’in yanına gidip onu kendisine getiriyor. Daha hiçbir şeyin bitmediğini söylüyor. Onur, at yarışından aldığı ödülün çekini alıyor. Zeynep’in sayesinde o parayı kazandığı için onu arıyor ve ona bir sürprizi olduğunu söylüyor.

Zeynep, Onur’la buluşuyor. Onun aldığı ödülü bir vakfa bağışlayacağını öğreniyor. Onur Zeynep’le birlikte vakfa gidiyor. Zeynep orada bir fotoğraf çekip paylaşıyor. Neslihan, Zeynep’ten Onur’la birlikte vakfa gittiklerini öğreniyor. Bige, Onur ile Zeynep’in birlikte vakfa gidip bağış yaptığını Neslihan’ın kendisine gönderdiği fotoğraftan anlıyor.

Onur’u arayıp ona çok kızıyor. Bige’nin o fotoğrafı Neslihan’dan aldığını anlayan Onur, onu uyarıyor. Paraların sahibi Alp’i darp ediyor. Ondan paralarını getirmesini istiyor. Alp, Zeynep’in paylaştığı fotoğrafı görüp onun izini buluyor. Bu arada Harika oğlu Zafer’in Zeynep’le yakınlaşmasını istiyor.

Zafer, Zeynep’i çok beğeniyor ve bu fikrini abisiyle paylaşıyor. Zeynep, Onur’un bir davete gideceğini öğrenip hemen oraya gidiyor. Orada onunla tesadüfen karşılaşmış gibi yapıyor. Onur, Zeynep’ten hoşlanmaya başlıyor. Davet çıkışı Onur çok sarhoş oluyor. Zeynep onu evine götürüyor.

Onur, sarhoşken Zeynep’i öpmek istiyor ve ondan hoşlandığını ima ediyor. Zeynep ise, zamanını bekleyip geri duruyor. Samet, kızının iş yerinde olmadığını anlayıp onu bulmaya çalışıyor. Harika bir davet düzenliyor. Davete Zeynep, Merih’in kolunda geliyor. Onur ile Zafer, Zeynep’e hayranlıkla bakıyor. O sırada davete garson olarak gelen Alp, Zeynep’e sesleniyor. Ona, onu sonunda bulduğunu söylüyor.

Bir Peri Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep İstediği Ortama Girmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler