Ana SayfaDizilerO Kız 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sitare'nin Teklifini Kabul Etmek...

İlgili Postlar

O Kız 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sitare’nin Teklifini Kabul Etmek Zorunda Kalıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi O Kız, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakkı, Fevzi’ye Zeynep’le evlenmek istediğini söyleyip yüklüce para veriyor. Ona diğer yarısını da nikahtan sonra vereceğini söylüyor. Nimet, abisinin paraları koyduğu yeri öğrenip Kadir’den o paraları kendisine getirmesini istiyor. Paraların yerinde olmadığını gören Fevzi, Kadir’i dövüp kapı dışarı ediyor. Kadir, Ozan’la birlikte gidiyor. Zeynep, Sitare’yi arayıp yardım istiyor. Sitare’nin geldiğini zannedip Hakkı’nın arabasına biniyor. O Kız 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Ozan ile Sitare’nin teklifini kabul etmek zorunda kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep Sitare’nin Teklifini Kabul Etmek Zorunda Kalıyor!

O Kız 4. bölüm 1. fragmanında; Ozan’la Sitare, Zeynep ile babasını bir yere yerleştiriyor. Türkan babasına, Fevzi’nin Kadir ile Zeynep’i evden kovduğunu anlatmak zorunda kalıyor. Ozan, Sitare’ye Zeynep’i ikna etme işinin kendisinde olduğunu söylüyor. Sitare, hazırlıklara başlıyor. Zeynep Sitare’nin yanına gidip ona tekliflerini kabul ettiğini söylüyor.

İşte O Kız 4. bölüm 1. fragmanı…

O KIZ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fevzi, Zeynep’in namusunun kirlendiğini onları evinde istemediğini karısına söylüyor. Türkan ile Fevzi’nin tartışmalarını babası duyuyor. Olay büyüyor ve Fevzi, Zeynep’in hastaneye gidip namuslu olduğunu ispat etmesini istiyor. O sırada Zeynep’in dedesi fenalaşıyor. Herkes onu hastaneye götürüyor. Zeynep’in üzerini ise kilitliyorlar.

Ozan, oradan geçerken Zeynep’in evinin kapısının açık olduğunu görüp onun odadan çıkmasına yardım ediyor. Komşular onları görüyor. Fevzi’nin annesi oğlunu arayıp Zeynep’in eve Ozan’ı aldığını söylüyor. Bunu duyan Fevzi, öfkesini Kadir’den alıyor. Hastanenin bahçesinde Zeynep’i Ozan’ın arabasından inerken görüyor.

Kadir’i götürüp ona babalığın nasıl olacağını göstereceğini söyleyip Zeynep’i tokatlıyor. Kadir, öyle bir baba olmak istemediğini söyleyip kriz geçiriyor. Zeynep, babasını sakinleştiriyor. Hakkı, Zeynep’e göz koyuyor. Fevzi’yi yanına çağırıp ona yüklüce bir para veriyor. Paranın kalan yarısını da nikahtan sonra vereceğini söylüyor.

Nimet, abisinin paraları nereye sakladığını öğreniyor. Kendisini Hakkı’yla evlenmek istediği için bu işi bozmak istiyor. Kadir’i kandırıp ondan o paraları kendisine getirip vermesini, karşılığında o evi onlara vereceğini söylüyor. Kadir, paraları getirip Nimet’e veriyor. Nimet’te paraları götürüp Hakkı’nın kızına veriyor. Birde Zeynep’in videosunu ona izlettiriyor.

Hakkı, Zeynep ve ailesini yemeğe davet ediyor. Yemekte Zeynep’in videosunu görüyor ve Fevzi’den paralarını geri istiyor. Fevzi, paraları yerinde bulamıyor. Kadir, kendisinin aldığını itiraf ediyor. Fevzi, Kadir’i çok dövüyor. Kadir, en sonunda paraları Nimet’e götürdüğünü söylüyor. Ama kimse ona inanmıyor. Fevzi, Kadir ile Zeynep’i evden kovuyor.

Ozan, sarhoş bir şekilde Zeynep’in mahallesine geliyor. Orada Kadir’i görüp onu arabasına bindirip ona ayakkabı almaya götürüyor. Zeynep ise, Sitare’yi arıyor ve ondan yardım istiyor. Babasını yerinde bulamayan Zeynep, duran arabanın Sitare’ye ait zannedip arabaya biniyor. Arabaya bindiğinde Hakkı’yı görüyor.

O Kız 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sitare Zeynep’e Ozan’la Aşk Yaşamasını Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler