Ana SayfaDizilerDarmaduman Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Darmaduman Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Darmaduman dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi, oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ay yapım imzalı dizinin senaryosunu Damla Serim’in kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor. Darmaduman dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Darmaduman Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Fox Tv’nin bomba dizisi Darmaduman, yayınlandığı dönemde yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan Beverly Hills, 90210nun lokal uyarlaması  olarak ekrana gelecek. Çekimleri tüm hızla devam eden dizi çok yakında izleyicileriyle buluşacak.

İşte Darmaduman dizisinin ilk tanıtımı…

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox Tv’nin iddialı dizisi Darmaduman’ın oyuncu kadrosunda;Hafsanur Sancaktutan Kimdir (Derin), Mert Yazıcıoğlu (Kerem), Aslıhan Malbora (Ece), Aytaç Şaşmaz (Evren), Necip Memili (Harun), Nur Fettahoğlu (Beliz), Metin Coşkun, Meral Çetinkaya ve Aslı Orcan gibi ünlü isimler yer alıyor.
DARMADUMAN DİZİSİNİN KONUSU!

Darmaduman dizisi yakında izleyicisiyle buluşacak. Bomba diziden ilk tanıtım geldi. ABD yapımı olan, 1990-2000 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada ilgiyle izlenen Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlanacak projenin senaryosunu Damla Serim kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Darmaduman dizisinin konusu ise yıllar süren küslükten sonra baba evine dönen Harun ve ailesinin hayatı konu ediliyor. Dizinin hikayesinde gençlerin hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettiği görülürken yetişkinlerin de kendi iç hesaplaşmaları yer almaktadır.

DARMADUMAN DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

İlk fragmanı yayınlanan ve zengin oyuncu kadrosu, konusu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Darmaduman dizisinin yayın tarihi de merak konusu merak edilmeye başlandı. Herhangi resmi bir açıklama bulunmadı. Ancak, Darmaduman dizisinin yakın tarihte FOX TV’de izleyici ile buluşması bekleniyor.

DİZİ SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU!

Darmaduman dizisinin ilk tanıtımı yayınlanmasının hemen ardından sosyal medya platformu twitter’da konuşulmaya başladı. Netflix’te yer alan ‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisindeki mastürbasyon sahneleri ile son dönemde sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile Aşk 101’de Sinan karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile ilgili birçok tweet atılmaya başlandı. Dizide iki oyuncuyu bir arada gören hayranları, “Asıl size yavaş”, “Bu ikiliyi bir arada görmek harika”, “Buralar alev alacak” gibi yorumlarda bulunarak çok sayıda paylaşımlarda bulundular. Dizi şimdiden fenomen olma yoluna girdi.

Aslıhan Malbora Kimdir?

Necip Memili Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler