Ana SayfaDizilerGecenin Ucunda 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Macide Kazım'ın Tavrına Anlam Veremiyor!

İlgili Postlar

Gecenin Ucunda 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Macide Kazım’ın Tavrına Anlam Veremiyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kazım, tek başına büyük bir servet kazanmış ve ailesini lüks içinde yaşatmaktadır. Geçmişte sakladığı büyük sır karısını hayata küstürmüştür. Macide, İstanbul’a gidiyor. Orada kendisini bir şeylerin çağırdığına inanıyor. Yolda Ahmet ile tanışıyor. Ahmet Macide’ye aşık oluyor. Hemen onu ailesiyle tanıştırıyor. Kazım ise, Maciye’yi kahvaltıya çağırıp sonra onunla yalnız tekne yolculuğuna çıkıyor. Orada ona, ailesinden uzak durmasını istediğini söyleyip gitmesini istiyor. Gecenin Ucunda 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Macide, Kazım’ın tavrına bir anlam veremiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Macide Kazım’ın Tavrına Anlam Veremiyor!

Gecenin Ucunda 2. bölüm 1. fragmanında; Kazım Ahmet’e, Macide’den ailesinden uzak durmasını istediğini söylüyor. Cihangir Ahmet’ten, aşkına sahip çıkmasını istiyor. Berrin ise, oğlunu tanımasa Macide’den hoşlandığı için onu kovduğunu düşünüyor. Macide Kazım’la yüzleşip, ona kendisinin kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olduğunu, asıl onun kendisinden uzak durmasını istiyor.

İşte Gecenin Ucunda 2. bölüm 1. fragmanı…

GECENİN UCUNDA DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Macide, Ankara’da bir bankada çalışan sıradan hayatı olan biridir. Babasının güçleri olduğunu ve o güçleri kendisine verdiğini düşünen Macide, yakınlarındaki insanların sorunlarını anlayıp onlara yardım etmek istiyor. Bankada da aynı şeyi yapınca patronları tarafından fark ediliyor. Macide, istifa etmek zorunda kalıyor.

Kazım ise, zorlu bir çocukluk yaşamış biri olarak işleri yolunda gitmiş ve çok zengin olmuş biridir. Ailesini lüks içinde yaşattığı için evi o yönetiyor. Ama karısı Nermin, yıllar önce yaşanmış bir olayın etkisinden kurtulamıyor ve sürekli bu düşünce onu hayattan bezdiriyor. Bir gün dayanamayıp hayatına son vermek istiyor.

Macide, arkadaşının zoruyla bir medyuma gidiyor. Medyum ona, İstanbul’a gitmek istediğini ve orada onun hayatını değiştirecek birileriyle tanışacağını söylüyor. Bir ışık gördüğünü yineliyor. Macide, İstanbul’a gitmek için yola çıkıyor. Trende Ahmet Işık’la tanışıyor. Medyumun söyledikleri aklına geliyor.

Ahmet, hemen Macide’den hoşlanmaya başlıyor. İstanbul’a gittikten sonra onunla görüşmeye devam ediyor. Ahmet, Macide’nin yanındayken annesinin kalp krizi geçirdiğini öğreniyor. Hastaneye Macide’de gidiyor ve Ahmet’in ailesiyle tanışıyor. Orada Kazım, panik atak geçiriyor. Macide, ona yardımcı olup onu bu krizden kurtarıyor.

İlk kez güçlerini Kazım’ın üzerinde kullanabildiğini anlayan Macide, hemen Sara’nın yanına gidip onun kan akışını duyduğunu söylüyor. Kazım, adada Macide’yle karşılayıp onunla konuşuyor. Ertesi gün Ahmet’e pazar kahvaltısına Macide’yi de çağırmasını istiyor. Macide, istemese de kahvaltıya gidiyor.

Kahvaltıda Kazım, Macide’nin yanına gidip ona tekneyle gezme teklif ediyor. Önce Macide istemiyor. Sonra kabul edip onunla tekne turuna çıkıyor. Kazım Macide’ye, ailesinden ve kendisinden uzak durmasını söyleyip, yaklaşan tekneyle gitmesini istiyor.

Gecenin Ucunda Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler