Ana SayfaDizilerYargı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin'in Katil Tarafından Kaçırıldığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Yargı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Katil Tarafından Kaçırıldığını Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, katilin seri cinayetler yaparak kendisine bir aile kurmaya çalıştığını düşünüyor. Pars, kardeşinin katilini bulmak için tek başına hareket edip mesleğini tehlikeye sokuyor. Ilgaz, Eren’le birlikte Pars’ı takip edip onun buluşma yerine baskın yapıyor. Ceylin, kaçırılıp bir yere kapatılıyor. Yargı 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’in katil tarafından kaçırıldığını anlıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Ceylin’in Katil Tarafından Kaçırıldığını Anlıyor!

Yargı 39. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz, Ceylin’in ortadan kaybolmasıyla onun kaçırıldığından şüphelenmeye başlıyor. Onu gidip ailesinin evinde arıyor. Aylin de, Ceylin’in yerini bilmediğini söyleyince korktuğunun başına geldiğini anlıyor. Eren’in araştırması da katilin yeni bir aile oluşturduğu yönünde olunca katilin Ceylin’i yakaladığı netlik kazanıyor. Ceylin ise, katilin elinden kurtulmanın yollarını arıyor.

İşte Yargı 39. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz, henüz gizemini koruyan kuyu cinayetlerinde iki yıl önce kaybolan ailenin fotoğrafından yola çıkarak, katilin öldürdüğü insanların yaşlarıyla o fotoğraftaki insanların yaşlarının aynı olduğunu anlayıp katilin kendisine bir aile yarattığını düşünüyor. Bu düşüncesini ekip arkadaşlarına da söylüyor.

Öte yandan Ceylin, Ilgaz’a söz verse de olayı farklı yollardan araştırmaya başlıyor. Pars, kardeşi Neva’nın sır dolu ölümü ve bir türlü katilin bulunamaması ile birlikte, her geçen saat psikolojik olarak çökmektedir. Mesleğini bir tarafa bırakan Pars tamamen kardeşinin katilini bulmaya odaklanıyor.

Pars’ın eline olay yerinde başka bir drondan görüntülenmiş bir fotoğraf geçiyor. Fotoğrafın arkasındaki notu okuyan Pars, fotoğrafı gönderen kişiyle görüşüyor. Adam Pars’tan, Derya’nın iddianamesini değiştirmesini istiyor. Pars Derya’dan, iddianameyi iş sahiplerinin lehine değiştirmesini istiyor.

Derya, Ilgaz ile Eren’in yanına gidip Pars’tan şüphelenip onun ceplerini karıştırdığını ve bulduğu fotoğrafın arkasındaki notu okuduğunu, onlara Pars’ın kardeşinin katilini bulmak uğruna yanlış şeyler yaptığını anlatıyor. Ilgaz, Eren’den Pars’ı takip etmesini istiyor. Pars, o adamlarla buluşuyor ve onlara o iddianameyi değiştirilmesini sağlayacağına söz veriyor.

O sırada polis ekipleri oraya baskın yapıyor. Pars, Eren ve Ilgaz’ı karşısında görünce çok utanıyor. Bu arada Ceylin’i birisi bayıltıp sürükleyerek götürüyor. Ceylin’in elini ayağını bağlayan kişi onu bagaja koyup bir yere götürüyor. Orada bulunan kişilerden birisi Ceylin’in gözünü açıyor. Ceylin gözünü açtığında orada daha önce kaçırılan biri çocuk 4 kişi görüyor. Ceylin, seri katilin eline düştüğünü anlıyor.

Yargı 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin’i Bayıltıp Sürükleyen Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler