Ana SayfaDizilerYargı 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin'i Bayıltıp Sürükleyen Kim?

İlgili Postlar

Yargı 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin’i Bayıltıp Sürükleyen Kim?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 39. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pars, Neva’nın ölümünden sonra kontrolünü kaybeder. Bir an evvel kardeşinin katilini bulmak ister. Başta Derya olmak üzere tüm ekip Pars için endişelenir. Bunlar yaşanırken birisi Ceylin’i bayıltarak kaçırmaya çalışır. Yargı 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin’i bayıltıp sürükleyen kim?

Pazar Dizileri 2022

Ceylin’i Bayıltıp Sürükleyen Kim?

Yargı 38. bölüm 2. fragmanında; Ceylin Ilgaz’a, kendisine bir şey olsaydı ne olacağını soruyor. Ilgaz da öleceğini, söylüyor. Ceylin, şimdiye kadar kimsenin kendisini bu kadar çok sevmediğini söyleyip ona sarılıyor. Ilgaz, bir kez daha Ceylin’i ne kadar çok sevdiğini ifade ediyor. Öte yandan Ceylin’i bayıltarak sürükleyen kişinin kim olduğu ise büyük merak konusu oluyor.

İşte Yargı 38. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin’in gözden kaybolmasıyla Ilgaz endişelenir. Hemen ekip asansörün yanına gider ve Ceylin’i asansörün içinde bulur. Ceylin, telefonda kendisine asansöre binmesini söyleyen kişinin istediğini yapmak ister. Ilgaz onun, asansöre binip katilin yanına gitmesine izin vermez.

O sırada asansör çalışır ve hızla yere çakılır. Ilgaz, Ceyli’in o asansöre binip öleceğinin düşüncesiyle kahrolur. Ceylin’in de kendisini dinlememesine çok sinirlenir. Ilgaz, hemen Mehmet Can’ın peşine düşer. Onun hastanede olmadığını öğrenip onu bulmaya çalışır. Bulduktan sonra da hemen onu başka bir hastaneye nakil ettirir.

Orada bir muhabirin kendilerini takip ettiğini görüp sorguya alır. Ilgaz, Mehmet Can’la konuşmak için yanına gider. Ancak Mehmet Can olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyler. Doktorları ise bunun yaşadıklarından sonra normal bir şey olabileceğini söyler.

Pars, işini unutup sadece kız kardeşinin katilini bulmak için uğraşır. Onu en son gören kişinin Yekta olduğunu öğrenip Ceylin’den onun yerini bulmak için yardım ister. Yekta’yı bulup kız kardeşi hakkında bilgi alır. Cüneytin, kendisinden çaldığı paraları almak için Neva ile bulaşacağını söyleyen Yekta, Neva’nın buluşma yerine gelmediğini söyler.

Metin komiser ise Neva’nın telaş içinde bir taksiye bindiğini taksinin de camının kırık olduğunu söyler. Pars, ertesi gün bir basın açıklaması yaparak kamuya dosya hakkında bilgi verir. Ilgaz, Pars’ın bu yaptığının doğru olmadığını anlasa da ona engel olamaz. Cesetlerin kimlikleri ortaya çıkar. Bir de bir yıl önce ortadan kaybolan bir ailenin fotoğrafı bulunur.

Ilgaz, fotoğraflardaki kişilerle ölen kişilerin yaşlarının yakın olduğunu anlayıp katilin, bir aile kurmaya çalıştığını fark eder.

Yargı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Kaçırılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler