Ana SayfaDizilerGecenin Ucunda 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Macide Kazım'ın Sorusuna Ne Yanıt...

İlgili Postlar

Gecenin Ucunda 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Macide Kazım’ın Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Star Tv’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda, 2. yeni bölümüyle 12 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kazım Ahmet’e, Macide’den ailesinden uzak durmasını istediğini söyler. Cihangir Ahmet’ten, aşkına sahip çıkmasını ister. Berrin ise, oğlunu tanımasa Macide’den hoşlandığı için onu kovduğunu düşünür. Macide Kazım’la yüzleşip, ona kendisinin kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olduğunu, asıl onun kendisinden uzak durmasını ister. Gecenin Ucunda 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Macide Kazım’ın sorusuna ne yanıt verecek?

Çarşamba Dizileri 2022

Macide Kazım’ın Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Gecenin Ucunda 2. bölüm 2. fragmanında; Macide Ahmet’e, hayatına istediği gibi giremeyeceğini ve ondan dengesini bozmamasını istiyor. Nermin ile karşılaşan Macide, onu fenalaşmış bir vaziyette görüp ona yardım etmeye çalışıyor. Macide, Nermin’den Kazım’ın kendisini güzel bulduğunu öğreniyor. Kazım Ahmet’e kesin bir dille eğer Macide’den uzak durmadığı sürece kendisinin yanında yeri olmadığını söylüyor. Macide ile karşılaşan Kazım ona, ‘bu hayatta bir insanın en çok sevdiği insan olabilir misin?’ diye soruyor.

İşte Gecenin Ucunda 2. bölüm 2. fragmanı…

GECENİN UCUNDA 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Macide, Ankara’da bir bankada çalışan sıradan hayatı olan biridir. Babasının güçleri olduğunu ve o güçleri kendisine verdiğini düşünen Macide, yakınlarındaki insanların sorunlarını anlayıp onlara yardım etmek ister. Bankada da aynı şeyi yapınca patronları tarafından fark edilir. Macide, istifa etmek zorunda kalır.

Kazım ise, zorlu bir çocukluk yaşamış biri olarak işleri yolunda gitmiş ve çok zengin olmuş biridir. Ailesini lüks içinde yaşattığı için evi o yönetir. Ama karısı Nermin, yıllar önce yaşanmış bir olayın etkisinden kurtulamaz ve sürekli bu düşünce onu hayattan bezdirir. Bir gün dayanamayıp hayatına son vermek ister.

Macide, arkadaşının zoruyla bir medyuma gider. Medyum ona, İstanbul’a gitmek istediğini ve orada onun hayatını değiştirecek birileriyle tanışacağını söyler. Bir ışık gördüğünü yineler. Macide, İstanbul’a gitmek için yola çıkar. Trende Ahmet Işık’la tanışıyor. Medyumun söyledikleri aklına gelir.

Ahmet, hemen Macide’den hoşlanmaya başlar. İstanbul’a gittikten sonra onunla görüşmeye devam eder. Ahmet, Macide’nin yanındayken annesinin kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Hastaneye Macide’de gider ve Ahmet’in ailesiyle tanışır. Orada Kazım, panik atak geçirir. Macide, ona yardımcı olup onu bu krizden kurtarır.

İlk kez güçlerini Kazım’ın üzerinde kullanabildiğini anlayan Macide, hemen Sara’nın yanına gidip onun kan akışını duyduğunu söyler. Kazım, adada Macide’yle karşılayıp onunla konuşur. Ertesi gün Ahmet’e pazar kahvaltısına Macide’yi de çağırmasını ister. Macide, istemese de kahvaltıya gider.

Kahvaltıda Kazım, Macide’nin yanına gidip ona tekneyle gezme teklif eder. Önce Macide istemez. Sonra kabul edip onunla tekne turuna çıkar. Kazım Macide’ye, ailesinden ve kendisinden uzak durmasını söyleyip, yaklaşan tekneyle gitmesini ister.

Gecenin Ucunda 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Macide Kazım’ın Tavrına Anlam Veremiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler