Ana SayfaDizilerKardeşlerim 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Şengül'ün Köfte Arabasını Yakıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Şengül’ün Köfte Arabasını Yakıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 62. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, Suzan’ın sözüyle Ahmet’in babası olmadığını zannediyor. Yasmin, turnuvada Asiye’nin suyuna ilaç katıyor. Tolga onu görüyor ve Aybike’ye durumu anlatıyor. Suların yerleri değişiyor ve Yasin, kendi kazdığı kuyuya düşüyor. Sarp, Ömer ve arkadaşlarına bir oyun oynuyor. Oyunun sonunda komik duruma düşünce Ömer’den intikamını alıyor. Sarp, Emel’e çarpıp kaçıyor. Kardeşlerim 63. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gönül, Şengül’ün köfte arabasını yakıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Gönül Şengül’ün Köfte Arabasını Yakıyor!

Kardeşlerim 63. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Emel’i yaralı bir şekilde buluyor ve hemen hastaneye kaldırıyor. Sarp eve gidip babasına gidip bir çocuğa çarptığını hapse girmek istemediğini söylüyor. Sonradan çarptığı çocuğun Ömer’in kardeşi olduğunu öğreniyor. Ömer, polislerden kardeşine vurup kaçan insanın bulunmasını istiyor. Akif, Suzan’a Ahmet’in Ömer’in babası olduğunu öğrendiğini söylüyor. Gönül, gözünü karartıyor ve bir bidon benzinle Şengül’ün köfte arabasını yakıyor. Ancak arabanın içinden Akif’in yardım çığlıkları yükseliyor.

İşte Kardeşlerim 63. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 62. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, Ömer’in Suzan’dan Ahmet’in babası olmadığını öğrenip rahatladığını görünce ona gerçekleri anlatamıyor. O sırada Sevgi geliyor. Asiye ona, Ömer’in onun torunu olduğunu bildiğini söylüyor. Sevgi, Ahmet’in Ömer’i oğlu olarak kabul etmediğini söyleyince Asiye, DNA testinin sonucunu yakıyor.

Satranç turnuvası için Asiye ile Yasmin karşı karşıya geliyor. Yasmin, turnuvayı kazanmak için abisine Asiye’ye ilaç vereceğini söylüyor. Tolga, turnuva öncesi Yasmin ile Sarp’ın Asiye’nin suyuna ilaç koyduklarını görüyor. Turnuva başlıyor ve Tolga durumu Aybike’ye anlatıyor.

Aybike, dikkatleri üzerine çektiği sırada Tolga suların yerini değiştiriyor. Yasmin. Asiye için hazırladığı suyu için turnuva bitmeden bayılıyor. Tolga Sarp’a, kendi kazdıkları kuyuya düştüklerini söylüyor. Sarp, onlardan intikam almak için öğretmenin önerdiği kitabın ismini değiştiriyor.

Ömer ve arkadaşları yanlış kitaba çalışıyor. Bunu Sarp’ın yaptığını öğrenen Ömer ona bir ders veriyor. Sarp, komik duruma düştüğü için Ömer’i mahallede kıstırıp ona arkadaşlarıyla birlikte dövüyor. Nebahat, Ahmet’in evli olduğunu öğrendikten sonra Suzan’ı arıyor. Daha sonra Akif’i de işe alıyor.

Gönül Şengül’ü aşağılıyor. Şengül, Orhan’ın da yardımıyla bir araba alıp mahallede köfte satmaya başlıyor. Müşteriler Şengül’ün köftesine akın ediyor. Gönül restorana hiç müşteri gelmeyince kızından mahalleye bir köfteci açıldığını öğreniyor. Gittiği zaman Şengül’ü görüp bozuluyor.

Sarp, Ömer’i dövdükten sonra hızla uzaklaşırken bisikletle gelen Emel’i görmeyip ona çarpıyor. Korktuğu içinde onu orada bırakıp kaçıyor. Ömer, Emel’i yaralı bir şekilde görüp feryat ediyor.

Kardeşlerim 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emel Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler