Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cevahir Toplantıda Ağırlığını...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cevahir Toplantıda Ağırlığını Koyuyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 4. yeni bölümüyle 11 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne; Leyla, hastaneden çıkıp eve getirilir. Cezayir, elinde çiçeklerle Leyla’ya geçmiş olsun dilemek için gelir. Leyla ise Cezayir’e onu, görmek istemediğini söyler. Cezayir’in annesi ise Leyla’ya sert çıkıp kimi kimin evinden kovduğunu sorar. Suna, annesini bu kadar yaralayan babasına silah çekip, onun kendisinin babası olması için ölü olması gerektiğini söyler. Cezayir kızından kendisini öldürmesini ister. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cevahir toplantıda, ağırlığını koyuyor.

Salı Dizileri 2022

Cevahir Toplantıda Ağırlığını Koyuyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 2. fragmanında; Elmas Gülendam’a, eski gelinin haklı kızının ise mutlu olduğunu söyleyip ona, ‘siz olsanız hangisini seçerdiniz?’ diye soruyor. Leyla Cevahir’e, hayat onun olduğunu ve nasıl istiyorsa öyle yaşamasını istiyor. Cevahir toplantıda, bundan sonra kendisinin haberi olmadan İstanbul’da kuş uçmayacağını söylüyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 2. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Cazayir’e kurulan tuzağı görüp kendisini onu korumak için siper eder. Cezayir, Leyla’nın yaralandığını gördükten sonra, büyük bir çatışmaya girer. Leyla, hastaneye kaldırılır. Durumunun ağır olduğunu öğrenen tüm aile hastaneye koşar. Leyla’ya hastane de de pusu kurulur.

Hamile olan Firuze, kontrol için hastaneye gider. Orada hastane odasından dumanlar yükseldiğini görüp, Leyla’nın odasına girer ve onun hayatını kurtarır. Bu arada Cezayir, köstebeğin kim olduğunu bulmaya çalışır. Adamlarından onun ismini istiyor ve onun ismini silmek ister.

Suna, babasının yüzünü dahi görmek istemez. Cezayir’in annesi Firuze’yle karşılaşır ve onun oğlundan bir çocuğu olduğunu öğrenir. Leyla’nın durumu ciddiyetini korur. Doktor, Leyla’nın bir ameliyat daha olması gerektiğini açıklar.

Cezayir, Leyla’nın başına gidip ona tüm yaşadıklarını tek tek anlatır. İşi gereği öldü sanılmasını, yaralanıp Firuze’yle tanıştığını, onunla evlenip bir de kızları olduğunu, bunu ondan saklamak zorunda kaldığını onu ve kızını hiç aklından çıkarmadığını anlatır. Leyla, Cezayir’in konuşmalarını dinledikten sonra gözünü açar.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Babasına Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler