Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin Somer'in Bahanelerini...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin Somer’in Bahanelerini Dinlemek İstemiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 21. yeni bölümüyle 11 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan’ın hamile olduğunu öğrenen Somer, mutluluktan havalara uçar. Rüçhan Somer’i, Mine’nin Türkan’ın hamileliğinden haberi olmaması için tembihler. Ancak Mine Türkan’ın hamile olduğunu öğrenir. Mine, Somer’e Kiraz’a babalık yapmasını onunda onun çocuğu olduğunu söyler. Onların konuşmasını duyan Türkan, Kiraz’ın babasının Somer olduğunu öğrenir. Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Nesrin, Somer’in bahanelerini dinlemek istemiyor.

Salı Dizileri 2022

Nesrin Somer’in Bahanelerini Dinlemek İstemiyor!

Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. ön izlemesinde; Nesrin, hafızasına kavuştuktan sonra hakimiyeti eline alıyor. İlk olarak Somer’e, Mine’yle kızını nasıl aynı çatı altında yaşattığının hesabını soruyor. Kızı Türkan’ı düşürdüğü durum yüzünden ona karşı öfkesini dile getiriyor. Somer ise, çaresiz olduğunu anlatmaya çalışıyor. Fakat Nesrin, Somer’in bahanelerini dinlemek istemiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin, her şeyi hatırlayıp Sadık’tan kendisini Türkan’ın evine götürmesini ister. Tam Rüçhan Türkan’a el kaldırdığı sırada Nesrin gelip ona engel olur ve kızını alıp evine götürür. Türkan, annesine Rüçhan’ın daha önceden kendisine şiddet uyguladığını anlatamaz.

Aile her şeyi unutup Nesrin’in normale döndüğünün mutluluğunu yaşar. Kızlar, sadece annelerinin Türkan’ı hatırladığını düşünürken onun kendilerini de hatırladığını öğrenince mutluluktan havalara uçar. Rüçhan, Türkan gittikten sonra kendi eliyle boğazını yırtıp Somer’e Türkan’ın kendisine şiddet uyguladığını söyler.

Somer ise, annesine inanmaz. Mine, evde Türkan yokken Somer’le yakınlaşmak ister. Bebeğiyle onun odasına gider. Somer, onunla asla olmayacağını söyleyince bebeği onun yatağının üzerinde bırakıp dışarı eğlenmeye çıkar.

Kiraz bebek yataktan düşüp hastanelik oluyor. Bebek hastaneye kaldırıldıktan sonra Türkan Somer’i arar. O da annesinin hastaneye kaldırıldığı yalanını söyler. Nesrin ile Sadık, hastaneye gider ve Rüçhan’ın değil bebeğin hasta olduğunu öğrenir. Mine ise, sarhoş bir şekilde eve gelir.

Rüçhan, Mine’ye tokat atıp onun elinden bebeğini alacağını onun torununun annesi olamayacağını söyler. Somer, Türkan’ı eve döndürmek için onunla konuşur. Ama Nesrin, kızına açıklayamasa da onun o eve dönmesini istemez. Bir de üzerine Somer’in Mine’yi bebeğiyle kızıyla aynı evde yaşadığını öğrenir.

Somer, Türkan’ı götürmek için geldiğinde Nesrin ona kapıyı kapatır ve kızına asla o eve gitmesine izin vermediğini söyler. Türkan ise, annesinin Somer’e neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamaz.

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Hayatının Şokunu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler