Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep'e Silah Çekiyor!

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep’e Silah Çekiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, 3. yeni bölümüyle 12 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hamit, Neslihan ile Onur’un çekişmesini anlayıp onları uyarır. Onlara, ikisinin rekabetinin aileye zarar verdiğini söyler. Samet, kızının Köksalların yanında çalıştığını öğrenip onu bulmaya çalışır. Rahatsızlanan Hamit, hastanede hayatını kaybeder. Onur, babasının ölümüyle büyük bir şok yaşar. Zeynep ise, babasının Köksalların evinin önünde görüp panikler. Bir Peri Masalı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Alp, Zeynep’e silah çekiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Alp Zeynep’e Silah Çekiyor!

Bir Peri Masalı 3. bölüm 2. fragmanında; Onur Zeynep’e, kendisine iyi geldiğini söylüyor. Oda onun kendisine iyi geldiğini söylüyor, Alp onların birbirlerine nasıl baktıklarını görüp Zeynep’i yalnız yakalıyor. Ona, kendisini yaralı bir şekilde bırakıp paraları alıp kaçtığını, o paraları üç gün içinde kendisine geri vermesini istiyor. Zeynep ise Alp’e, o paraların çoğunu Melis olmak için harcadığını söylüyor. Bunu duyan Alp, öfkelenip belindeki silahı çekip Zeynep’e doğrultuyor.

İşte Bir Peri Masalı 3. bölüm 2. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Onur’un evleneceğini duyunca tüm planlarının suya düştüğünü düşünmeye başlar. Merih, Zeynep’in yanına gidip onu kendisine getirir. Daha hiçbir şeyin bitmediğini söyler. Onur, at yarışından aldığı ödülün çekini alır. Zeynep’in sayesinde o parayı kazandığı için onu arar ve ona bir sürprizi olduğunu söyler.

Zeynep, Onur’la buluşur. Onun aldığı ödülü bir vakfa bağışlayacağını öğrenir. Onur Zeynep’le birlikte vakfa gider. Zeynep orada bir fotoğraf çekip paylaşır. Neslihan, Zeynep’ten Onur’la birlikte vakfa gittiklerini öğrenir. Bige, Onur ile Zeynep’in birlikte vakfa gidip bağış yaptığını Neslihan’ın kendisine gönderdiği fotoğraftan anlar.

Onur’u arayıp ona çok kızar. Bige’nin o fotoğrafı Neslihan’dan aldığını anlayan Onur, onu uyarır. Paraların sahibi Alp’i darp eder. Ondan paralarını getirmesini ister. Alp, Zeynep’in paylaştığı fotoğrafı görüp onun izini bulur. Bu arada Harika oğlu Zafer’in Zeynep’le yakınlaşmasını ister.

Zafer, Zeynep’i çok beğenir ve bu fikrini abisiyle paylaşır. Zeynep, Onur’un bir davete gideceğini öğrenip hemen oraya gider. Orada onunla tesadüfen karşılaşmış gibi yapar. Onur, Zeynep’ten hoşlanmaya başlar. Davet çıkışı Onur çok sarhoş olur. Zeynep onu evine götürür.

Onur, sarhoşken Zeynep’i öpmek ister ve ondan hoşlandığını ima eder. Zeynep ise, zamanını bekleyip geri durur. Samet, kızının iş yerinde olmadığını anlayıp onu bulmaya çalışır. Harika bir davet düzenler. Davete Zeynep, Merih’in kolunda gelir. Onur ile Zafer, Zeynep’e hayranlıkla bakar. O sırada davete garson olarak gelen Alp, Zeynep’e seslenir. Ona, onu sonunda bulduğunu söyler.

Bir Peri Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hamit’in Ölümüyle İşler Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler