Ana SayfaDizilerAldatmak 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güzide ile Sezai Oltan'ın Bir Açığını...

İlgili Postlar

Aldatmak 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güzide ile Sezai Oltan’ın Bir Açığını Mı Buluyor?

Atv’nin yeni gizde dizisi Aldatmak, 4. yeni bölümüyle 13 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Güzide, başsavcıya kızının kaçma şüphesi olmadığı halde neden tutuklu yargılandığını, diğer şüphelinin babasının büyük elçi olduğu için mi böyle bir şeye maruz kaldığını sorar. Sonrasında kızını alıp dışarı çıkartır. Ozan, Kaan’la kavgasının görüntülendiğini birinin kendisiyle uğraştığını anlar. Yeşim ise, Tarık’ın konuşmalarına inanıp Güzide’nin karşısına çıkar ve ona ne kadar gurursuz olduğunu, Tarık’ın onu istemediğini söyler. Aldatmak 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Güzide ile Sezai, Oltan’ın bir açığını mı buluyor?

Perşembe Dizileri 2022

Güzide ile Sezai Oltan’ın Bir Açığını Mı Buluyor?

Aldatmak 4. bölüm 2. fragmanında; Yeşim, Güzide’nin karşısına çıkıp ona ne kadar gurursuz bir kadın olduğunu ve Murat’ın onu istemediğini söylüyor. Güzide ise, ondan kendisini dinlemesini istiyor. Yeşim gidip Tarık’a, Güzide’nin kendisini darp ettiğini söylüyor. Tarık’da gidip Güzide’den bunun hesabını soruyor. Ancak kızı ve oğlu tarafından büyük bir tepkiyle karşılaşıyor. Bu arada Sezai, Güzide’ye bahsettiği kişinin önüne iki seçenek koyacağını, ondan gelip ifade vermesini yada onu ihbar edecekleri söylemek istediğini söylüyor.

İşte Aldatmak 4. bölüm 2. fragmanı…

ALDATMAK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Oylum’un tutuklu yargılanmasına karar verilmesi, Güzide’nin evine bir ateş daha düşmesine sebep olur. Tim’in annesi, onun kaza yaptığı tüm güzergahtaki kamera kayıtlarını yok ettirir. Oğlunu temize çıkarmak için her şeyi yapar. Güzide, durumu anlar. Bu arada Oylum annesine hala, okuldan atıldığını başka bir okula gitmek için hazırlandığını söylemez.

Annesi Oylum’un hala tıp fakültesi öğrencisi zannedip, ona göre savunma hazırlar. Bu arada Tarık, Yeşim’le konuşmaya gider ve ona Güzide’yle evliliğini kötüler. Yeşim, Tarık’ı affedip tekrar birlikte olur.

Ozan, yediği vurgundan sonra bir çıkış yolu arar. Türlü, bahanelerle Oltan’ın parasını kaybettiğini saklamaya çalışır. Oltan durumu seziyor ve onu takibe alır. Ozan’ın pervasız hamleleri, girdiği bataklığa çırpındıkça daha çok saplanmasına sebep olur.

Kaan’ın kendisini dolandırdığını anlayıp gidip onunla kavgaya tutuşur. Ozan, istemeyerek de olsa Kaan’ı bıçaklar. Bunu nasıl yaptığını bile anlayamayan Ozan, gittikte dibe batar. Ozan, kendisine kurulan tuzaktan habersiz, ikini bir tuzağa düşer. O anları biri görüntüler.

Yeşim’in gözünü yeniden boyamayı başaran Tarık, Güzide’yi kritik bir seçim yapmak zorunda bırakacak. Bir hakim olarak her konuda adalet yargısına çok güvenen Güzide, söz konusu ailesi olduğunda soğukkanlı davranabilecek midir?

Aldatmak 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Birde Yeşim’in Suçlamalarına Maruz Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler