Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta Büyük Ödülü Kimler Kazandı? Haftanın Büyük Ödülü Ne Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta Büyük Ödülü Kimler Kazandı? Haftanın Büyük Ödülü Ne Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef, ödül oyunuyla ekrana geldi. Mavi ve kırmızı takım büyük ödülü alabilmek için kıyasıya yarıştı. İki turdan oluşan ödül oyununda ev yemekleri istendi. İlk turu geçen takım, ikinci turda yarıştı ve en başarılı tabakları yapan üç yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. MasterChef 7. hafta büyük ödülü kimler kazandı? Haftanın büyük ödülü ne oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 7. Hafta Büyük Ödülü Kimler Kazandı?

Mavi ve kırmızı takım eleme günü öncesi ödül oyunu heyecanı yaşadı. Her hafta birbirinden farklı ve değerli ödüllerin verildiği yarışma programında yarışmacılar ödülün ne olduğunu yarışmanın sonunda öğrendi. Şefler mavi ve kırmızı takıma birinci turda ev yemekleri yapmalarını istedi.

BİRİNCİ TUR!

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele etti. Şefler yarışmacılardan, bu aşamada ev yemekleri yapmaları istedi. Mavi ve kırmızı takım verilen yemekleri istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yapabilmek için büyük bir yarışa girdi.

Verilen sürenin bitiminde takımlar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemeklerin tadımlarını yapıp kararlarını verdi. Şefler, en başarılı ev yemeği yapan takımı açıkladı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda en iyi ev yemeğini çıkaran mavi takım oldu.

Haftanın Büyük Ödülü Ne Oldu?

Mavi takım kırmızı takımı eleyerek 2. tura geçmeyi başardı. Yarışmanın ikinci turunda mavi takım kendi aralarında ödülü kazanmak için tezgah büyük mücadele verdi. Sürenin bitmesinin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını tek tek yapıp en başarılı üç yarışmacı belirledi.

Büyük ödülü kazanan yarışmacılar; 1. Yağız, 2. Metin ve 3. Çağatay oldu. Şefler ödül oyununu kazanan üç yarışmacıya haftanın merak edilen büyük ödülünü açıkladı. Büyük ödülü kazanan yarışmacılar ödül olarak aileleriyle birlikte kahvaltı yapma hakkına sahip oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam eleme oyunu oynanacak. Hafta içi eleme potasına düşen Metin, Tolga, Gamze, Tayfun, Burak ve Şule yarışmada kalabilmek için mücadele edecek. İçlerinden bir yarışmacı yarışmaya veda edecek.

MasterChef 7. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler