Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'yle Yeni Bir Yola...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yle Yeni Bir Yola Girmeyi Düşünmeye Başlıyor!

Kanal D’nin iki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 52. yeni bölümüyle 13 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan artık kendi sınırlarını aşar. Annesinin söylediklerini dinlemeyip hayatını değiştirmek için harekete geçer. İlk işi de annesine Sedat’tan boşanmak istediğini söylemek olur. Bu sırada Hayri ile olan ilişkisi de artarak ilerler. Hayri Nalan’a, onun kendisinin hayali olduğunu söyler. Muzo, Hayri’ye Nalan’ın Sedat’tan boşanmaya karar verdiğini söyler. Nalan, hayatta istediği şeyleri yapabilecek mi? Camdaki Kız 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan Hayri’yle yeni bir yola girmeyi düşünmeye başlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’yle Yeni Bir Yola Girmeyi Düşünmeye Başlıyor!

Camdaki Kız 52. bölüm 2. fragmanında; Nalan, Sedat’ın kendisini aldattığından şüpheleniyor. Onu takıp eden Nalan, Sedat’ın bir kadınla otele girdiğini görüyor. Sedat’ın bulunduğu odaya çıkan Nalan, kapıyı çalıyor. Sedat, Nalan’ı karşısında görünce şoke oluyor. Feride, Nalan’a gelen notu bulup onu kimin bıraktığını bulmaya çalışıyor. Rafet, Cavit ile Gülcihan’ı yan yana görünce onları yanlış anlıyor. Nalan, Sedat’ı başka kadınla otel odasında yakaladıktan sonra iyice Hayri’ye yaklaşıyor. Onunla yeni bir yola girmeyi ciddi ciddi düşünmeye başlıyor.

İşte Camdaki Kız 52. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Nalan ile Hayri arasında bir şeyler olduğundan iyice emin olur ve onları birbirlerinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Odada Hayri ve Nalan’ın yalnız olduğunu düşünen Feride; yatağında baygın yatan Sedat’ı görür. Ama yine de sinirlerine hakim olamaz ve Hayri için aklındaki planı hızla harekete geçirir. Sedat’ın felekten bir gece çalması, olayları iyice çıkmaza sürükler.

Nalan bu kez Sedat’ı affetmez. Feride ile Selen, Sedat’ın alkollü eve gelmesinin ardından gerilirken, Rafet çocuklarının bu durumda olmasından Gülcihan’ı suçlar. Şirketin yeni yönetim kurulu başkanı olan Selen ise yeni kararlarını açıklayınca gerginlik çıkar. Nalan, Selen’in kendisine imalarda bulunduğunu anlayınca toplantıyı terk eder.

Hayri ile Nalan’ı yakın takibe alan Muzo, ikilinin konaktan çıktığını görünce onları takip eder. Nalan, kendisine bırakılan notu Hayri’ye gösterir. Hayri’nin hayatına girişiyle alt üst olan Nalan, gözyaşlarını tutamıyor Hayri’den gitmesini ister. Hayri ise, Nalan’a sarılıp onu sakinleştirmeye çalışır.

Muzo, onları sarılmış bir vaziyette görür. Bu arada Gülcihan, valizini alıp evi terk eder. Muzo, ikilinin yasak aşkına şahit olur. Nalan ve Hayri’yi düğün günü öpüşürken kim gördü? Nalan’a notu bırakan kişi gizemini korurken, Tako’nun Nalan’ın odasına girip bir not daha bırakması kafalarda soru işareti bırakır. Gizemli tanık kim? Tako mu? Nalan’a tehdit mektubu bırakan kişi Tako mu?

Camdaki Kız 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler