Ana SayfaDizilerBaba 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Polislerin Aradığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baba 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Polislerin Aradığını Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 19. yeni bölümüyle 11 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, babasını alıp eve götürür. Fazilet, Emin’in geldiğini görünce mutluluktan havalara uçar. Hemen koşup yanına gider. Emin ise, onu tanımaz. Torunları da dışarı çıkıp dedelerinin bulunduğu için çok sevinir. Kadir Emin’e, onun ailesi olduklarını söyler. Emin ise, kendisini çok dövdüklerini söyleyip geri geri gider. Baba 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadi,r babasını polislerin aradığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir Babasını Polislerin Aradığını Öğreniyor!

Baba 19. bölüm 2. fragmanında; Emin, ne karısını ne de çocuklarını hatırlayamıyor. Büşra Kadir’i arayıp babasını polislerin aradığını abisine söylüyor. Emin, kendisini kaçıran insanların elinden kurtulmaya çalışırken birini mi yaraladı? Yoksa öldürdü mü?

İşte Baba 19. bölüm 2. fragmanı…

BABA 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Selahattin, Servet’le konuşup ona Kadir’i kışkırtmaya çalışır. Firuze, Kadir’in numarasını bulup onunla konuşmak için buluşur. Ona, kendisinden ne istediğini sorar. Kadir Firuze’ye, onun sayesinde aylar sonra babasının izini bulduğunu söyler. Fazilet ise, Emin’i bulmak için her gün dua eder.

Firuze, Kadir’e nasıl Selahattin’in elinden kurtulamadığını, kardeşleri için ona nasıl muhtaç olduğunu anlatır. Daha sona Kadir’e onu, daha önceden televizyonda gördüğünü ve kendisine böyle bir piyango vurmadığını düşündüğünü söyler.

Kadir Firuze’den, onu tehlikeye attığı için özür diler. Firuze. kalbinin çarpması için neler yaptığını anlatıp şimdi ise kalbini durduramadığını, ailesi ve kardeşleri için bu hayata mecbur olduğunu söyler.

Kadir Firuze’ye, o hayata mecbur olmadığını hacı Selahattin’in hapsine mecbur olmadığını söyler. Servet, Kadir’in önüne geçip ona hacıyla uğraşmamasını ister. Selahattin’in kızı babasına Firuze’yi şikayet eder. Onun sürekli dışarı çıktığını söyler.

Bu arada İlhan, her yerde Emin’i arıyor. Bir ceset bulunduğunu öğrenip hastaneye gider. Cesedi teşhis edemeyince Kadir’i arar. Kadir, cesedi teşhis etmek için hastaneye gider. Ama o cesedin babasına ait olup olmadığını anlayamaz. Selahattin, yine cemaatine vaazlar verir.

Ama onu dinleyenlerden çatlar sesler çıkmaya başlar. Kadir’e babasını bulduğunu söyleyen bir telefon gelir. Emin’i bulan adam onu yıkayıp yeni kıyafetler giydirir ve ona orada beklemesini oğlunun gelip onu alacağını söyler. Kadir, o kişiden babasının yerini öğrenip oraya tüm gücüyle koşar.

Babasını terk edilmiş bir yalıda bulur. Ona kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Ancak Emin, Kadir’i hatırlamaz. İlhan ise, Emin’i bulan kişiden onun çok kan kaybettiğini ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler.

Baba 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Eve Götürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler