Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 21. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Dönüş ile Serdar...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Dönüş ile Serdar İçin Ayrılık Vakti Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 21. yeni bölümüyle 11 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesrin, hafızasına kavuştuktan sonra hakimiyeti eline alır. İlk olarak Somer’e, Mine’yle kızını nasıl aynı çatı altında yaşattığının hesabını sorar. Kızı Türkan’ı düşürdüğü durum yüzünden ona karşı öfkesini dile getirir. Somer ise, çaresiz olduğunu anlatmaya çalışır. Fakat Nesrin, Somer’in bahanelerini dinlemek istemez. Üç Kız Kardeş 21. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Dönüş ile Serdar için ayrılık vakti geliyor.

Salı Dizileri 2022

Dönüş ile Serdar İçin Ayrılık Vakti Geliyor!

Üç Kız Kardeş 21. bölüm 2. ön izlemesinde; Üniversiteye başlayacak olan Serdar, Dönüş’ten ayrılmak zorunda kalıyor. İkili sahilde buluşup zorda olsa birbirlerine veda ediyor. Dönüş Serdar’ın yüreğine su serpen sözler söyleyince biraz olsun rahatlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 21. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin, her şeyi hatırlayıp Sadık’tan kendisini Türkan’ın evine götürmesini ister. Tam Rüçhan Türkan’a el kaldırdığı sırada Nesrin gelip ona engel olur ve kızını alıp evine götürür. Türkan, annesine Rüçhan’ın daha önceden de kendisine şiddet uyguladığını anlatamaz.

Aile her şeyi unutup Nesrin’in normale döndüğünün mutluluğunu yaşar. Kızlar, sadece annelerinin Türkan’ı hatırladığını düşünürken onun kendilerini de hatırladığını öğrenince mutluluktan havalara uçarlar. Rüçhan, Türkan gittikten sonra kendi eliyle boğazını yırtıp Somer’e Türkan’ın kendisine şiddet uyguladığını göstermeye çalışır.

Somer ise, annesine inanmaz. Mine, evde Türkan yokken Somer’le yakınlaşmak ister. Bebeğiyle onun odasına gider. Somer, onunla asla olmayacağını söyleyince bebeği onun yatağının üzerinde bırakıp dışarı eğlenmeye çıkar.

Kiraz bebek yataktan düşüp hastanelik oluyor. Bebek hastaneye kaldırıldıktan sonra Türkan Somer’i arar. O da annesinin hastaneye kaldırıldığı yalanını söyler. Nesrin ile Sadık, hastaneye gider ve Rüçhan’ın değil bebeğin hasta olduğunu öğrenir. Mine ise, sarhoş bir şekilde eve gelir.

Rüçhan, Mine’ye tokat atıp onun elinden bebeğini alacağını onun torununun annesi olamayacağını söyler. Somer, Türkan’ı eve döndürmek için onunla konuşur. Ama Nesrin, kızına açıklayamasa da onun o eve dönmesini istemez. Bir de üzerine Somer’in Mine’yi bebeğiyle kızıyla aynı evde yaşadığını öğrenir.

Somer, Türkan’ı götürmek için geldiğinde Nesrin ona kapıyı kapatır ve kızına asla o eve gitmesine izin vermediğini söyler. Türkan ise, annesinin Somer’e neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamaz.

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin Somer’in Bahanelerini Dinlemek İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler