Ana SayfaÜnlülerAldatmak 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Birde Yeşim'in Suçlamalarına Maruz Kalıyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Birde Yeşim’in Suçlamalarına Maruz Kalıyor!

Atv’nin yeni gizde dizisi Aldatmak, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güzide, kızının tutuksuz yargılanması için uğraşıyor. Tarık, Yeşim’i kandırıp onunla birlikte olmaya devam ediyor. Ozan, Kaan’ın kendisini dolandırdığını anlayıp ondan hesap sormaya gidiyor. Ancak, Ozan, görüşme kanlı bitiyor. Aldatmak 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güzide birde, Yeşim’in suçlamalarına maruz kalıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Güzide Birde Yeşim’in Suçlamalarına Maruz Kalıyor!

Aldatmak 4. bölüm 1. fragmanında; Güzide, başsavcıya kızının kaçma şüphesi olmadığı halde neden tutuklu yargılandığını, diğer şüphelinin babasının büyük elçi olduğu için mi böyle bir şeye maruz kaldığını soruyor. Sonrasında kızını alıp dışarı çıkartıyor. Ozan, Kaan’la kavgasının görüntülendiğini birinin kendisiyle uğraştığını anlıyor. Yeşim ise, Tarık’ın konuşmalarına inanıp Güzide’nin karşısına çıkıyor ve ona ne kadar gurursuz olduğunu, Tarık’ın onu istemediğini söylüyor.

İşte aldatmak 4. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK 3. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Oylum’un tutuklu yargılanmasına karar verilmesi, Güzide’nin evine bir ateş daha düşmesine sebep oluyor. Tim’in annesi, onun kaza yaptığı tüm güzergahtaki kamera kayıtlarını yok ettiriyor. Oğlunu temize çıkarmak için her şeyi yapıyor. Güzide, durumu anlıyor. Bu arada Oylum annesine hala, yalan söylemeye devam ediyor.

Annesi Oylum’un hala tıp fakültesi öğrencisi zannedip, ona göre savunma hazırlıyor. Bu arada Tarık, Yeşim’le konuşmaya gidiyor ve ona Güzide’yle evliliğini kötülüyor. Yeşim, Tarık’ı affedip tekrar birlikte oluyor.

Ozan, yediği vurgundan sonra bir çıkış yolu arıyor. Türlü, bahanelerle Oltan’ın parasını kaybettiğini saklamaya çalışıyor. Oltan durumu seziyor ve onu takibe alıyor. Ozan’ın pervasız hamleleri, girdiği bataklığa çırpındıkça daha çok saplanmasına sebep oluyor.

Kaan’ın kendisini dolandırdığını anlayıp gidip onunla kavgaya tutuşuyor. Ozan, istemeyerek de olsa Kaan’ı bıçaklıyor. Bunu nasıl yaptığını bile anlayamayan Ozan, gittikte dibe batıyor. Ozan, kendisine kurulan tuzaktan habersiz, ikini bir tuzağa düşüyor. O anları biri görüntülüyor.

Yeşim’in gözünü yeniden boyamayı başaran Tarık, Güzide’yi kritik bir seçim yapmak zorunda bırakacak. Bir hakim olarak her konuda adalet yargısına çok güvenen Güzide, söz konusu ailesi olduğunda soğukkanlı davranabilecek midir?

Aldatmak 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Güzide’yi Yeşim’in Huzurunu Kaçırmakla Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler