Ana SayfaDizilerTozluyaka 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berk Ali'ye Zarar Veriyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berk Ali’ye Zarar Veriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep ile Arap, Cemre’nin ölüsünün bulunduğu yerde buldukları kesici aleti Osman’ı korumak için alıp saklıyor. Osman da, Zeynep ile Arap’ı korumak için polise teslim oluyor. Berk, Osman’ın birini koruduğunu anlayıp Ali ve arkadaşlarını yakın takibe alıyor. Ali, cinayet aletini Kenan’a veriyor. Berk, durumu öğrenip Ali’yi yanlışlıkla yaralıyor. Öğrenciler kendilerine gelen mesajla sinema salonunda bir araya geliyor. Cemre’nin ekrana gelmesiyle hepsi şok oluyor. Tozluyaka 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Berk Ali’ye zarar veriyor.

Pazar Dizileri 2022

Berk Ali’ye Zarar Veriyor!

Tozluyaka 16. bölüm 1. fragmanında; Sinema salonunda ekrana çıkan Cemre onlara, iyi oyun nasıl olurmuş öğreteceğini söylüyor. Ali, Kenan’ın evinde kalmaya başlıyor. Kenan Berk’e, Ali’ye bir daha zarar verirse kendisini karşısında bulacağını söylüyor. Mavi ile Ali yakınlaşıyor. Çağrı ise Zeynep’e, ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Berk, Ali’yi bulup onun kafasına sopayla vurup yere düşürüyor.

İşte Tozluyaka 16. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Osman, Zeynep ile Arap’ı Cemre’nin başında görünce onların bu cinayetle bir ilgilerinin olduğunu düşünüyor. Ali, Zeynep ve Arap ise, Osman’ı Cemre’nin cesedinin bulunduğu yerde onu elleri kanlı bir şekilde bulunca onun oğlunun intikamını aldığını düşünüyorlar. Zeynep, cinayet yerinde bulduğu aleti alıp Osman’ı korumak için saklıyor.

Bunu Arap’a anlatıyor. Berk, Osman’ın katil olacağını düşünmüyor ve onun mahalleden sevdiği birini korumak istediğini anlıyor. Özellikle Ali, Zeynep ve Arap’ı takibe alıyor. Arap, babasının annesiyle boşandığını öğreniyor. Onun bu yaptığını affedemeyen Arap evi terk ediyor.

Bilal onu alıp Kader’in yanına götürüyor. Kader Arap’ı eve buyur ediyor. Kenan, Önder’in Derya’nın yakınlarında olmasından rahatsız oluyor. En sonunda Önder, Derya’yla onun arasında olan şeyin çok önceden yaşanıp bittiğini söylüyor. Kenan ise, kendisinin bitti demeden bitmeyeceğini söylüyor.

Cinayet silahının Tozluyaka’da olduğunun ihbarını alan polis Ali, Arap ve Zeynep’in evini arıyor. Ali, Zeynep’ten aldığı cinayet aleti Kenan’a veriyor. Berk, babasının Ali’ye yardım ettiğini anlayıp onunla tartışıyor. O sırada Ali oraya geliyor ve Berk’le tartışmaya başlıyor. Berk, yanlışlıkla Ali’yi o cinayet aletiyle yaralıyor.

Kenan, Ali’nin yarasını pansuman edip bu olaydan annesine bahsetmesini istemiyor. Telefonlarına mesaj gelen öğrenciler okulun sinema salonunda bir araya geliyor. Orada neden olduklarını düşünürken ekrana Cemre çıkıyor. Onlara kendisini özleyip özlemediğini soruyor.

Tozluyaka 15. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Video Sürprizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler