Ana SayfaDizilerGönül Dağı 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Bölümümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Gönül Dağı 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Bölümümde Neler Olacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 71. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeki Durmaz’ı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan ve tutuklu yargılanan Veysel suçsuzluğu ispat edebilmek için uğraşıyor. Amcaoğulları Taner, Ramazan ve Doktor Kenan olay gecesinin tanığı aramaya başlıyor. Bu arada bir tanık bulunuyor: Kellerin Rıfat, karısı Mihriban’la amcaoğullarının yanına giderek o gece Veysel’in yanında olduğunu anlatıyor. Taner ve Ramazan, sevinçle Rıfat’ı savcının yanına götürüyor. Savcı, Rıfat’la konuştuktan sonra onun tanık olup olmadığına karar veriyor. Gönül Dağı 72. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Cumartesi Dizileri 2022

Gönül Dağı 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde Zeki Durmaz’ı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan ve tutuklu yargılanan Veysel’in suçsuzluğu ispat edilebilecek mi? Amcaoğulları Taner, Ramazan ve Doktor Kenan olay gecesinin tanığı arayışına giriyor.

Bu arada bir tanık bulunuyor: Kellerin Rıfat. Rıfat, karısı Mihriban’la (Hande Nur Tekin) amcaoğullarının yanına giderek o gece Veysel’in yanında olduğunu anlatıyor. Taner ve Ramazan, sevinçle Rıfat’ı savcının yanına götürüyor. Savcı, Rıfat’la konuştuktan sonra onun tanık olup olmadığına karar veriyor.

GÖNÜL DAĞI 71. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Veysel’i hapisten kurtarmak için Rıfat’ın şahitliği büyük önem taşıyor. Evlendikten sonra Hacer’in çıkarttırdığı rapor ise bunu engelliyor. Kenan bu raporun iptali için mücadele ediyor. Sonunda başarılı olabilecek midir? Ciritçi Abdullah’ı kurtaran gizemli adam, Ciritçi’ye, Divane’yle ilgili büyük bir sır veriyor. Ciritçi bu sırla ne yapacaktır?

İlçede açılan müzik okulu seçmeleri Asuman’ı heyecanlandırıyor. Ramazan’ın cesaret vermesiyle bu seçmelere katılacak olan Asuman’ı nasıl bir son beklemektedir? Kasım’ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmasıyla Sefer ve Zahide karşı karşıya geliyor. Kasım’ın tek isteği torunlarından helallik almaktır, fakat Zahide çocukların bu durumu bilmesini istemiyor. İkili orta yolu bulabilecek midir?

“Gönül Dağı” Dizisinin Yıldızı Buse Orcan: “Stresimi Pilates Ve Kick Boks İle Atıyorum”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler