Ana SayfaDizilerMahkum 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Fırat'ın Elinden Kaçıyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ın Elinden Kaçıyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mahkum, 29. yeni bölümüyle 13 ekim perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat Barış’ı ele geçirdikten sonra onunla kendisi hesaplaşmak ister. Onu götürdüğü yerde geçmişiyle yüzleştirir. Barış’ı zayıf noktasından vurmaya çalışır. Fırat Barış’a ne yapacak? Mahkum 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış Fırat’ın elinden kaçıyor mu?

Perşembe Dizileri 2022

Barış Fırat’ın Elinden Kaçıyor Mu?

Mahkum 29. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Barış’ı bir eve götürüp onunla orada hesaplaşmak istiyor. Barış, eline geçen bir aletle Fırat’ı etkisiz hale getirip oradan kaçmayı planlıyor. Daha sonra, Barış Büge’ye yüzük alıp ona tekrar evlenme teklifi ediyor. Büge Barış’a aşk sözcükleri söylüyor ve ikili mutlu bir şekilde sarılıp anlarının mutluluğunu yaşıyor. Barış, gerçekten kaçıp Büge’yle buluştu mu? Yoksa bunlar onun hayali mi?

İşte Mahkum 29. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Hacı’nın kardeşi Barış’ın emriyle Rafi’nin kurşunuyla hayatını kaybeder. Kimse Hacı’yı teselli edemez. Fırat’ın ağrıları artmaya başlar. Büge, bir an evvel elindeki mücevherleri satıp hasta çocuğa yardım etmek için uğraşır. Barış onu, mücevherleri satması için birine yönlendirir. Fırat, Büge’nin yalan söylediğini anlayıp peşine düşer.

Büge, Fırat’ın kedisini takip ettiğini anlar. Fırat, Barış’ın izine çok yaklaşır. Barış ise, girdiği çatışmada yaralanır. Büge’nin yanına gidip ondan yardım ister. O ise Barış’ın, vücuduna saplanan kurşunu çıkarıp yarasını pansuman yapar.

Fırat, Barış’ın Büge’nin evinde olduğundan şüphelenir. Önce gidip eve bakar. Ancak göremez. Sonradan onun orada olduğunu anlayıp ekibine Barış’ın Büge’nin evinde olduğunu haber verir. Önce kendisi Büge’nin evine yalnız gider.

Büge Fırat’ı içeri alır. Fırat. kanlı pamukları görünce iyice Barış’ın orada olduğundan emin olup onun damarına basacak bir konuşma yapar. Barış, dayanamayıp Fırat’ın karşısına çıkıp ona silah çeker. Fırat da ona silah çekince Büge ortada kalır. Fırat ile Büge’nin çocukları içeri girince ikili silahları saklamak zorunda kalır.

Ekip gelir ve Fırat Barış’ı kelepçeleyip arabasına bindirir. Onu ekibine teslim etmez ve arabasına bindirip götürür. Fırat Barış’la, kendisi hesaplaşmak ister. Ekip ise, Fırat’a engel olamaz.

Mahkum 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ı Geçmişiyle Yüzleştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler