Ana SayfaDizilerTeşkilat 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Yerinin Teşkilat Olduğunu İspatlıyor!

İlgili Postlar

Teşkilat 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Yerinin Teşkilat Olduğunu İspatlıyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, fedakarca talip olduğu ölüm görevinden başarıyla dönerek karanlık yapının kurmayı planladığı terör devleti hedefine ket vuruyor. Yolları kesişen iki eski arkadaş Ömer ve Zehra, bulundukları bölgeden çıkmak durumunda kalıyor. David Hartley, kültür ataşesi kisvesi altında yabancı istihbarat istasyon şefi olarak Türkiye’ye gönderiliyor. Teşkilat 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, yerinin teşkilat olduğunu ispatlıyor.

Pazar Dizileri 2022

Zehra Yerinin Teşkilat Olduğunu İspatlıyor!

Teşkilat dizisinin 51. bölüm 1. fragmanında; Ömer Zehra’ya türlü işkenceler edip onun ağzından şifreyi almaya çalışıyor. Sonuna kadar direnen Zehra, Ömer’e pes etmiş gibi davranıp ona bir şifre veriyor. Ömer, Zehra’nın şifreyi verdiğini onun teşkilatta yerinin olmadığını söylüyor. Ama onun şifre yerine rakamların onun sicil numarası olduğunu sonradan öğreniyor. Zehra böylelikle yerinin teşkilat olduğunu ispatlamış oluyor.

İşte Teşkilat 51. bölüm 1. fragmanı…

TEŞKİLAT 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının düzenledikleri korkusuz operasyonla ‘Şirket’ yok ediliyor. Bu gelişme derinlerdeki karanlık yapılanmanın yıllardır sinsice planladıkları terör devleti emellerini harekete geçiriyor. Bu yapılanmanın meşru zeminde bir terör devleti kurmak için harekete geçtiğini öğrenen Teşkilat, bunu engellemek adına operasyon başlatıyor. Bu ölüm görevine genç ve korkusuz teşkilat mensubu Ömer fedakarca talip oluyor.

Ömer, fedakarca talip olduğu ölüm görevini başarıyla tamamlayıp geri dönüyor. Karanlık yapının kurmayı planladığı terör devleti hedefine de ket vuruyor. Yolları kesişen iki eski arkadaş Ömer ile Zehra, bulundukları bölgeden çıkmak zorunda kalıyorlar.

David Hartley, kültür ataşesi kisvesi altında yabancı istihbarat istasyon şefi olarak Türkiye’ye gönderiliyor. Onun görevlendirilmesi ardından eş zamanlı olarak İstanbul’da çeşitli terör eylemleri yaşanıyor. Ekip bu eylemleri engellemek için çalışmalara başlıyor. Ancak onları bir sürpriz bekliyor.

Halim’in şehit edilmesiyle kederin hakim olduğu mahallede, Efkar ve Korkut yeni bir yola giriyor. Sayısız şehidin kanıyla kurulan bu ülke için tüm benliğiyle mücadele etmeye hazır ekip, terör eylemlerini gerçekleştiren karanlık yapıyı ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Teşkilat 51. yeni bölümüyle 16 ekim pazar günü 20:00’da TRT 1’de ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler