Ana SayfaDizilerGül Masalı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gonca Toprak'ı Ece'yle Birlikte Görüyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gonca Toprak’ı Ece’yle Birlikte Görüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde;Toprak’a haksızlık ettiğinin farkına varan Gonca, ondan af dilemeye ve her şeye kaldıkları yerden başlamaya karar veriyor. Ancak Ece’nin kurduğu sinsi oyundan haberi olmuyor. Gonca’nın bu kez gördükleri asla kabul edebileceği türden şey olmuyor. Toprak’ın artık Gonca’ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmıyor. Gonca, Toprak’ı Ece’yle birlikte görüyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Toprak’ı Ece’yle Birlikte Görüyor!

Gül Masalı dizisinin 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz’ın elinde rehin olan Toprak ve Gonca için zor ve gerilim dolu saatler başlıyor. Yılmaz onları bırakmak için yüklüce bir para istiyor. Bunun için de Toprak’ın babası Halil’i arıyor ve ona oğlunu sağ görmek istiyorsa parayı getirmesini istiyor.

GÜL MASALI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Toprak’ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmayı kabul ediyor. Toprak’la Gonca namlunun ucundayken Fuat’a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söylüyor. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz’ın elinden kurtulmak için çareler arıyor.

Isparta’ya dönen Tahir ve Zühre olanları öğrenince darmadağın oluyor. Halil, Yılmaz’ın istediği buluşma noktasına gidiyor. Ancak parayı bıraksa da çaresiz bir halde evine dönüp eli yüreğinde beklemek zorunda kalıyor. Parayı alıp kaçmaya hazırlanan Yılmaz’ı ise büyük bir sürpriz bekliyor.

Ölümün kıyısından dönen Gonca, Toprak’la aralarında geçenleri yeniden düşünmeye başlıyor. Oğullarıyla araları düzeltmeye başlayan Halil ve Canan ise yeni bir plan düşünüyor. Toprak’a haksızlık ettiğinin farkına varan Gonca, ondan af dilemeye ve her şeye kaldıkları yerden başlamaya karar veriyor.

Ancak Ece’nin kurduğu sinsi oyundan habersizdir. Ve bu kez gördükleri asla kabul edebileceği türden şeyler olmuyor. Toprak’ın artık Gonca’ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmıyor. Toprak’la Ece’nin bir arada olduğunu öğrenen Doktor, Ali, Nurbanu ve Fatma Ana kelimenin tam anlamıyla şoke oluyor. Hepsi birden Gonca’ya destek olurken Toprak’a karşı cephe alıyorlar.

Canan, Ece’nin Atabeylerin yakasını asla bırakmayacağını anlıyor. Bu durumdan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünen Canan ve Halil onları daha kötü bir sürprizin beklediğinden haberleri olmuyor. Gonca’dan uzak durması gerektiğini düşünen Toprak, Fuat’a yeniden ailesinin işinin başına geçeceğini söylüyor. Bunun üzerine Gonca iş yerinde yeni kararlar alıyor.

Ancak bunlar Zeynep’in hiç hoşuna gitmiyor. Öte yandan her iki fabrika da çok önemli bir ihalenin hazırlığı içine giriyor. Gonca bu işi Atabeylerin elinden kapmak için var gücüyle çalışmaya başlıyor.

Gül Masalı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’ın Gözlerini Açmasını Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler