Ana SayfaDizilerYasak Elma 151. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Zeynep'in Kaçırılmasına Engel Olabilecek...

İlgili Postlar

Yasak Elma 151. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Zeynep’in Kaçırılmasına Engel Olabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 151. yeni bölümüyle 17 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ender, Yıldız’ın evinde kalmaya başlar. İkili. bir arkadaşlarının kocası tarafından aldatıldığını öğrenip ona yardımcı olurlar. Yıldız ile Ender’e bir teklif daha gelir. Ender, Caner ile Emir’in kefaretini ödemek için bu işi de kabul eder. Emir ile Caner’in kefaretini biri ödeyip onları çıkartır. Yıldız Ender’le birlikte Zeynep’i kandırdıklarını anlar. Yasak Elma 151. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Zeynep’in kaçırılmasına engel olabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Zeynep’in Kaçırılmasına Engel Olabilecek Mi?

Yasak Elma 151. bölüm 1. fragmanında; Engin, bambaşka biri haline geliyor. Onu gören Yıldız, şaşkınlığını gizleyemiyor. Ender ise, onu baştan yaratmanın mutluluğunu yaşıyor. Zeynep, Ender’den kocasının evlilik sözleşmezi imzalatmak için ablası ile Ender’i tuttuğunu öğreniyor. Yıldız, birinin Zeynep’i kaçırdığını görüp çığlık atıyor. Ancak, adam Yıldız’ı susturmaya çalışıyor.

İşte Yasak Elma 151. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 150. BÖLÜM ÖZETİ!

Beş parasız kalan Handan, kızının kapısını çalar. Ender ise Yıldız’ın kapısını çalıp orada kalmaya başlar. Hilal, Handan’la aynı evde kalmak istemez. Bunu Doğan’a da söyler. Doğan, bir süre Handan’ın evde kalmasına ses çıkartmaz. Ender, hemen ertesi gün soluğu Engin’in yanında alır.

Engin’e, onun danışmayı olmayı teklif eder. O da kabul ediyor. Bunu duyan Handan, abisiyle konuşup o  da onun holdinginde işe başlar. Ender, davetlerde kendisini göstermek, hakkında çıkan haberleri bastırmak ister. Yıldız’la birlikte katıldıkları bir davette Leyla’nın kocası tarafından aldatıldığını, kocasının metresinin de oraya geldiğini öğrenirler.

Hemen Leyla’dan kadını oradan kovmasını ister. Leyla, Ender ile Yıldız’dan Şeyda isimli kadından kocasını kurtarmasını karşılığında onlara para teklif eder. Ender, Caner ile Emir’i hapisten çıkarmak için gerekli parayı bulamadığı için Leyla’nın teklifini kabul eder.

Tabi Leyla’ya o parayı bağış yapacağını söyler. Yıldız ile Ender, Asuman ile Sedai’yi de bu oyuna dahil eder. Oynadıkları oyunla Şeyda’yı Leyla’nın kocasından ayırmayı başarırlar. Hilal, bir adam tutup Doğan’a saldırı düzenler. Doğan adamı konuşturunca onu Tarcan’ın tuttuğunu öğrenir.

Gidip durumu Yıldız’a anlatır. Yıldız Tarcan’ı çağırıp onunla aralarında bir şey olmadığını Doğan’a ispat eder. Leyla, onları bir arkadaşına daha önerir. İşin ucunda para olunca Ender hemen adamla görüşmeye gider.

Adam, Amerika’da bir kadınla evlendiğini ama ona evlilik sözleşmesi imzalatmadığını, onlardan karısına boş kağıt imzalatma karşılığında istedikleri parayı vereceğini söyler. Kadın yurt dışından gelir. Sedai onu karşılayıp şoförmüş gibi onu gideceği yere bırakır. Bu hizmetinin karşılığında ise ona boş kağıdı imzalatmayı başarır.

Kumru, Caner’i görmek için hapishaneye gider. Daha sonra Caner ile Emir’in kefaretini birisi öder. İkili hapisten kurtulup serbest kalır. Sedai, kadından imzayı alıp eve gelir. Yıldız, kadının imzasını görünce tanır. Sonra içeri Zeynep girer. Yıldız ile Ender, para karşılığında imza aldıkları kadının Zeynep olduğunu anlar.

Yasak Elma 151. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Ender’le Birlikte Zeynep’i Kandırdıklarını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler